Silivri Facebook
banner88

Melis AVCI

MHP Silivri İlçe Teşkilatı, önceki akşam yaptığı basın toplantısında Silivri Belediye Başkan Adayı’nın Doktor Afşın Düğencioğlu olduğu açıkladı. Yerel basında adayın kim olacağına dair çıkan köşe yazıları ve haberlerin ardından önceki akşam parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen MHP Silivri İlçe Teşkilatı, adayının Doktor Afşın Düğencioğlu olduğunu açıklayarak, çıkan iddialara son noktayı koydu.
Yoğun bir katılımın gözlendiği toplantıda DP eski ilçe başkanlarından Mehmet Can’ın da MHP saflarına katıldığı açıklandı.

Türkyılmaz: “Adayımız Afşin Düğencioğlu’dur”

MHP Silivri Belediye Başkan Adayının açıklandığı toplantıda ilk olarak söz alan MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz şunları söyledi; “ 29 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarımızı, en hassas şekilde yaptık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Burada toplanmamızın sebebi de, Silivri’de MHP bayrağını dalgalandırmaya aday arkadaşımızı sizlerle paylaşmak. Aslında bu açıklamayı bir hafta sonra yapmayı planlamaktaydık. Basında da yer alan bazı haberler doğrultusunda, daha erken açıklamayı uygun gördük. Zaten aday olma konusunda, ciddi anlamda iki arkadaşımız vardı. Bütün siyasi partilerde olduğu gibi, bizlerde pek çok kişiyle görüşebiliriz. Bu çok doğal. Enteresan olan, diğer tüm partiler birileriyle görüşüp, yemekler yiyebiliyorlar. Bu hiç konu olmuyor. Ama MHP birisiyle görüştüğü zaman, farklı ortamlar ve polemikler yaratılıyor. Biz iki arkadaşımız üzerinde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Aday bir kişi olacaktır. Bizim de Silivri belediye başkan adayımız Afşın Düğencioğlu’dur. Allah yolunu açık etsin.”

Düğencioğlu: “Değişim için, harekete geçin”

Türkyılmaz’ın ardından MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Afşın Düğencioğlu söz aldı. Düğencioğlu: “Bu müjdeli ve güzel akşamda, bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vatana ve üzerinde yaşayanlara, aşk ile bağlılığım, onlara hizmet etme azim ve kararlılığım, hayatımın her aşamasında, hem mesleki hem sosyal olarak mevcut olmuştur. Babamın, hayatın boyunca devletine ve milletine hizmet etmelisin sözünden feyz alarak, devlet memurluğuna müracaat ettim. Sonrasında Silivri Devlet Hastanesi’nde diş hekimi olarak hizmet verdim. Silivri’ye geldikten sonra, bir Silivri’ye aşık oldum, bir de Silivriliye aşık oldum. Eşim Pınar hanımla evlenerek, Silivri’ye yerleşmeye karar verdim. Silivri’ye hizmet edebilmek amacıyla, MHP Silivri Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Bu oluşum içerisinde olmaktan da son derece gurur duyuyorum. Bizim bir sevdamız var. O da asil Silivri. Bunu gerçek kılabilmek için tüm projelerimiz ve programımız hazırdır. Tüm bunları hayata geçirebilmek için, tüm Silivrili hemşerilerimizin desteğini istiyorum. Ve sloganımızı da sizlerle paylaşmak istiyorum ‘Değişim için, harekete geçin’. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum ve saygılarımı sunuyorum.”

MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Afşin Düğencioğlu’nun ardından kısa bir konuşma yapan, MHP’nin diğer aday adayı Nurettin Aydos birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak “Partimizde iki tane aday adayıydık. İkimizde devletin çeşitli kurumlarında hizmet verdik, şimdi de Silivri’ye hizmet etmek istedik. Aday Afşın arkadaşımız oldu. Onu sonuna kadar destekleyeceğiz. Bizim partimizde bölünme olmaz. Bizim partimizde ben değil biz vardır” dedi.
 
Yapılan açıklamalar sonrasında MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Afşın Düğencioğlu, gazetecilere üzerlerinde mensubu oldukları yayın organlarının ve isimlerinin yazılı olduğu kalem takımlarını hediye etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol