Silivri Facebook
banner88

DEMİRAL RESMİ KURUMLARDAN START VERDİ...

AK Partinin Cumhurbaşkanı adayının açıklanması ile birlikte ilçe başkanı Dilek Demiral ve ilçe yöneticileri çalışmalarına resmi kurumları ziyaret ederek başladılar.

DEMİRAL RESMİ KURUMLARDAN START VERDİ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı açıklama toplantısına katılmak için önceki gün Ankara'ya gitti. AK Parti Genel Merkezinde yapılan aday açıklama toplantısından sonra Silivri'ye dönen Demiral, Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışması kapsamında Resmi Kurumları ziyaret ederek bilgilendirme yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Silivri Kaymakamı Salih Keser ve Silivri ilçe seçim kurulunu ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Silivri Seçim Koordinasyon Başkanı  (SKM) Emrah Maşalacı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediyesi AK Partili Meclis üyesi Rıfat Kutlu ile AK Parti Silivri İlçe Başkan yardımcısı İslam İbracık eşlik ettiler.

AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral ziyaretlerine Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun'u makamında ziyaret ederek başladı. Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, AK Partili heyete, yaptıkları ziyaretlerden dolayı teşekkür etti ve huzurlu bir seçim olması dileklerinde bulundu.  Silivri Kaymakamı Salih Keser'i de makamında ziyaret eden AK Parti İlçe başkanı ve AK Partili yöneticiler çalışmaları hakkında bilgi vererek yapacakları çalışmaları aktardılar. Silivri Kaymakamı Salih Keser, " bizler idari yönden gereken tedbirlerimizi alacağız sizlerde siyası olarak gerekli çalışmalarınızı yapacaksınız. Ziyaretinizden dolayı Teşekkür ediyor sizlere iyi çalışmalar diliyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol