AK PARTİ SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI DİLEK DEMİRAL’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Şanlı bir tarihe ve büyük bir medeniyete sahip olan değerli milletimizin, 29 Ekim 1923’te Cumhuriyetin kurulmasıyla beraber yeniden bir diriliş yaşamasının 91. Yılına ulaşmanın sevinci ve gururu içerisindeyiz.
Kurtuluş Savaşımızda verdiğimiz onurlu mücadele bir milletin tekrardan dirilmesine ve Türkiye cumhuriyetinin temellerinin atılmasına sebep olmuştur. Kurtuluş mücadelemizin önderi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ‘’Cumhuriyeti biz kurduk yaşatacak olan sizlersiniz.’’ sözleriyle bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine çıkartarak yarınlara taşımak en büyük görevimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahramanlıkları ile her zaman gurur duyulan gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, başta Silivrili hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet bayramını kutluyorum.
DİLEK DEMİRAL'IN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI...
AK PARTİ SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI DİLEK DEMİRAL’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI Şanlı bir tarihe ve büyük bir medeniyete sahip olan değerli milletimizin, 29 Ekim 1923’te Cumhuriyetin kurulmasıyla beraber yeniden bir diriliş yaşamas
28 Ekim 2014 Salı 16:33
