Silivri Facebook
banner88

DP Kadın Kolları Başkanı istifa etti!
 
Kaynak:Değişim Gazetesi
Bir süre önce göreve gelen DP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Semra Celkan’ın yaklaşık 10 gün önce görevinden istifa ettiği öğrenildi. Kadın kolları ile oldukça iyi ilişkiler kuran ve kısa sürede kendini sevdiren Celkan’ın, Kadın Kolları arasında yaşanan bir tartışma sonucu, görevinden istifa ettiği iddia edildi.
 
Soydaş iddiaları yanıtladı!
 
Konu ile ilgili görüştüğümüz DP Silivri İlçe Başkanı Teoman Soydaş, çıkan iddiaları yalanladı. Kadın Kolları Başkanı Semra Celkan’ın görevden ayrıldığını ancak kadın kolları arasında herhangi bir tartışma yaşanmadığını söyledi. Soydaş “Semra Hanım, ailevi sebeplerden dolayı istifa etti. Memlekete gideceğini ve bu sebeple partide görev alamayacağını bizlerle paylaştı. Bizde kendisine saygı gösterdik.
 
Yine boş zamanlarında partimize gelerek bizleri ziyaret edecektir” dedi. Kadın kollarının kendi aralarında yaşadığı bir tartışma üzerine DP İlçe Kadın Kolları Başkanı Semra Celkan’ın istifa ettiği yönünde çıkan söylentilere yanıt veren Soydaş “Böyle bir şey kesinlikle yok. Herkes bizim kardeşimizdir. Partimiz herkese açıktır. İlerleyen günlerde yeni kadın kollarımızı sizlere açıklayacağız” şeklinde konuştu.
 
Melis AVCI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol