Silivri Facebook
banner88

DP'li bayanlara Soydaş'dan ödül
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Geçtiğimiz günlerde yapılan ilçe kongresine partili bayanların yoğun ilgisi göstermiş ve kongrenin en iyi şekilde gerçekleşmesi için elinden geleni yapmıştı. Bayanların bu özverileri, ilçe başkanı Teoman Soydaş gözünden kaçmadı. İlçe binasında bir araya gelen bayanlar arasında yapılan çekilişle, şanslı bayana altını verildi. Çekilişte altının yönetim kurulu üyelerinden Dilek Sütırmak’a çıkması sonucu, çekilişin haftaya tekrar yapılacağı ve ikramiyenin bu şekilde katlanarak artacağı ve ileriki günlerde farklı sürpriz organizasyonların devam edeceği ifade edildi.
 
“Daha güzel işlere imza atacağız”
Çekiliş sırasında bayanlarla birlikte olan DP Silivri İlçe Başkanı Teoman Soydaş, yaptığı kısa açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz ilçe kongresine katılımınızdan dolayı şahsım çok teşekkür ederim. Orada bayanlarımızın çoğunlukta olduğunu görmekten çok mutlu oldum. Bu da gösteriyor ki, isteyince oluyor. Ben de, bu anlamda bayanlarımıza ufak da olsa bir jestte bulunmak istedim. Bayanlarımızın hepsi birbirinden değerli. İnanıyorum ki, ileride çok daha güzel işlere imza atacaklar. Ve ileride çok daha farklı organizasyonlar ve sürprizlerimiz olacak. Bu doğrultuda, bize bayanlarımızın getireceği her türlü öneriye açığız. Benimde kendilerinden küçük bir isteğim ve ricam olacak. O da, her bayan arkadaşımız gelirken bir arkadaşını getirirse, ailemiz daha da büyür ve güçlenir. Ben tekrar tüm bayan arkadaşlarımı şahsım adına kutlarken, göstermiş oldukları çaba ve özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum.”
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol