Silivri Facebook
banner88

Duran ve Kılıç Esnafı Gezdi...

ORHAN DURAN VE TAŞKIN KILIÇ ESNAFI GEZDİ
 
CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Orhan Duran ve Taşkın Kılıç, Silivri ve mahallelerinde bulunan esnafları ziyaret ederek dertleşti.
 
Silivri'de seçim çalışmalarını sürdüren CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Orhan Duran ve Taşkın Kılıç, İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve ilçe yöneticileri Silivri Belediye Meclis üyeleri, ile birlikte, iki gün boyunca Silivri ve mahallelerinde esnafları ziyaret etti. Önceki gün Gümüşyaka ve Çanta'da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Orhan Duran ve Taşkın Kılıç, esnaflarla dertleşerek sorunlarını dinledi. CHP iktidarında ayrımsız tüm esnafların devlet tarafından destekleneceğini müjdeleyen CHP'li Milletvekili Adayları'na vatandaşlar yükselen yolsuzluk ve ağır vergilerden dert yandı.
 
Duran ve Kılıç, dün de Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı mahallelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Kendisinin anne tarafından Ortaköylü olduğunu ve Silivri'de evi bulunduğunu belirten CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Orhan Duran, bölgenin ve özellikle Silivri'nin sorunlarını iyi bildiğini belirterek "Ben de sizden biriyim, içinizden biriyim, Silivri'de yaşıyorum, Silivriliyim." diyerek destek istedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol