Silivri Facebook
banner88

DÜŞÜNENE YAPANA HELAL OLSUN...

CHP Silivri İlçe Örgütü bir sosyal sorumluluk projesine daha imzasını attı:

 

Kediler sıcak yuvalarına kavuştu

 

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, soğuk kış günlerinde can dostları olan hayvanlara şefkat elini uzatarak el emeği kedi evlerini ilçenin çeşitli noktalarına dağıttı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, soğuk kış günlerinde sığınacak bir yer bulamayan sokak hayvanlarına dost elini uzattı. El yapımı Kedi Ev’lerini geçtiğimiz Çarşamba gecesi ilçenin çeşitli yerlerine dağıtan, CHP Silivri İlçe Başkan Yardımcıları Cemile Paçalı, Kader Aydın, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Elif Yılmazer, Gençlik Kolları Başkanı Anıl Onur, Meclis Üyesi aday adayı Aysun Sezgin, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Orkun Sezgin, Gençlik Kolları Üyeleri Utku Yiğit Yılmazer, Barış Cambaz ve gönüllülerden oluşan partililer can dostlarımızın soğuk kış aylarında sıcak bir yuvaya kavuşmasını sağladılar.

 

KEDİ MAMASI DA UNUTULMADI

 

Partililer Kedi Evleri’nin olduğu noktalara yanlarında getirdikleri kuru mamaları da bırakarak can dostlarımızın aç kalmamaları için de girişimlerde bulunmayı ihmal etmediler.

 

VATANDAŞ DESTEK VERDİ

 

CHP Silivri İlçe Örgütü tarafından başlatılan çalışma vatandaşlardan de büyük ölçüde destek ve ilgi gördü. Vatandaşlar yapılan çalışmanın takipçisi olacaklarını ve Kedi Ev’lerine sahip çıkacaklarını ifade ettiler.

 

PROJEYE İLGİ BÜYÜK

 

Kedi Evleri Projesi’ne vatandaş büyük ilgi ve destek sunarken, gerek partinin resmi mail adreslerine ve gerekse facebook üzerinden atılan maillerle çalışmanın genişletilmesi yönündeki yoğun talepler CHP Silivri İlçe Örgütü’nde memnuniyet yarattı.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol