Silivri Facebook
banner88

EFSANE KARA MURAT DANAMANDIRA'DA...

CÜNEYT ARKIN DANAMANDIRA İFTARINDAYDI

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, İBB tarafından gerçekleştirilen sokak iftarları kapsamında, K.Sinekli, B. Sinekli ve Danamandıra mahallelerinde gönül sofraları kurdu. Yaklaşık bin 500 vatandaşın katıldığı iftar yemeklerinde birlik beraberlik ve coşku vardı. Ayrıca Danamandıra Mahallesinde gerçekleştirilen iftara Türk sinemasının efsane aktörü Cüneyt Arkın sürpriz bir katılım yaptı.

 

EMRULLAH ÇAKIR’DAN AK PARTİ’YE TEŞEKKÜR

 

Danamandıra Mahallesinde gerçekleştirilen iftar sonrası açılış konuşması yapan Danamandıra Muhtarı Emrullah Çakır, “ İBB ve AK Parti Silivri ilçe teşkilatına mahallemizde düzenlemiş oldukları iftar programı nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Ben huzurlarınızda Sayın ilçe başkanımız Metin Karakaş’a mahallemize yapmış olduğu yatırımlar ve hizmetlerden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Futbol sahamızın yapımı devam ediyor. Sayalar yolu sıcak asfalt çalışması başladı. Bunun içinde size teşekkür ediyoruz.  İstanbul gezisi için otobüs sözü verdiniz. Çok teşekkür ederiz. Mezarlık duvarları ve gölet yolu konusunda da yardımlarınızı bekliyoruz. Kısacası yapmış olduğunuz bütün hizmetlerden dolayı hem size hem de İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

BİZ GİTTİĞİMİZ HER YERE MEDENİYET GÖTÜRMÜŞÜZ, AMERİKA VE BATI GÖZYAŞI VE ÖLÜM GÖTÜRMÜŞ

 

Danamandıra Mahallesinde gerçekleştirilen iftara sürpriz bir şekilde katılan ve iftar masasında oturan vatandaşları tektek ziyaret ederek selamlayan, Türk Sinemasının efsane aktörü Cüneyt Arkın, iftarda yaptığı konuşmada, “ Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Fahrettin kardeşimden İlçe Başkanımız hakkında biraz bilgi aldım. Öğrendiğim kadarı ile kendisi gece gündüz koştururmuş. Koşturacaklar. Hepimiz koşturacağız. Çünkü Türk halkı buna layık. Türk halkının hakkı. Az önce masaları gezerken içim bir tuhaf oldu. Annelerimizi, bacılarımızı kardeşlerimizi gördüm. Hepsinin gözünde ayrı bir mutluluk ifadesi var. Türk milletinin harika bir kültürü, eşsiz bir medeniyeti var. Türkler dünyanın her yerinde eşsiz eserleri var. Nereye giderseniz gidin, camisini, köprüsünü, medresesini görürsünüz. Biz gittiğimiz her yere medeniyet götürmüşüz.  Amerika, Batı gittiği her yere göz yaşı ve ölüm götürmüş. Birde bizim gençlerimiz onları taklit ediyor. Onları taklit etmemeliler. Eğer biraz araştırırlarsa görecekler. Asıl medeniyet bizde.” dedi.

DANAMANDIRA’YA SEÇİM SONRASI DOĞALGAZ GELİYOR

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ise konuşmasında, iftara katılımlarından dolayı Cüneyt Arkın’a ve Danamandıra Mahallesinde kurulan iftar sofralarını dolduran vatandaşlara teşekkür etti. Karakaş konuşmasına şöyle devam etti; “ Danamandıra Mahallesi Silivri’nin çok uzak bir mahallesi olmasına rağmen bir çok hizmeti alma noktasında da önemli bir mahallemiz. Futbol sahamız hızla yapılmaya devam ediyor. Yolarımız asfaltlanıyor, altyapı ve kanalizasyona yakında başlıyoruz. İçme suyu hattı ve artıma tesislerine de başlıyoruz.  Bir çok mahallelerimizde artık doğalgaz var. İnşallah önümüzde ki yerel seçimler sonrası da bir aksilik olmaz ise Danamandıra’ya da doğalgazımızı getirmiş olacağız. Şimdiden bunun müjdesini hanımlarımıza vermek istiyorum. Ramazan sonrasına kadar toplam 71 bin kişi ile iftar yapacağız. Birileri meydanlarda ülkenin huzurunu kaçırmak, yakıp yıkmak için doldururken bizler birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde ramazan bereketi ile paylaştıkça kardeş oluyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizi bozmalarına müsaade etmeyin. Bizler bu manevi bağlarla sımsıkı bağlandıkça bizi asla bir birimize düşüremeyecekler.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol