Silivri Facebook
banner88

Elmas ''Birlik ve beraberlik için AK Parti''

Haber:Melis AVCI

DP Silivri Gençlik Kolu Başkanlığı’ndan istifa eden Aslan Elmas ve arkadaşları, geçtiğimiz günlerde AK Parti saflarına geçti. Demokrat Parti’den bir süre önce ayrılan Aslan Elmas ve arkadaşları, partide söz sahibi olamadıkları gerekçesiyle, istifa etmişti.
Düzenlenen rozet töreninde üyelik formlarını imzalayan Aslan Elmas ile birlikte partiye ilk etapta 30 kişi üye oldu.
Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Elmas “Biz Silivri’de aktif siyaset yapmak istiyoruz. Fakat Demokrat Parti’de bunu gerçekleştirmek mümkün olmadı. Siyaset olarak kişiler göz önünde olabilir ama Silivri’de hizmet anlamında çok fazla bir şey yapabileceklerine inanmadığımız için o zaman Demokrat Parti’den istifamızı verdik. Artık AK Parti’de siyasi mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

“Silivri yönetimine talip olacağız”

Neden Ak Parti’yi seçtiği konusunda açıklama yapan Elmas “AK Parti Silivri’de mevcut iktidarda olan bir parti olduğu için AK Parti’yi seçtik. Biz basit bir parti üyeliği için de siyaset saflarında bulunmuyoruz. Biz ilerleyen tarihlerde Silivri yönetimine talip olacağız. Bize bu imkanları AK Parti verdi. Biz de tercihimizi AK Parti’den yana kullandık. Daha istikrarlı ve daha oturaklı bir siyasi anlayışı olduğu için AK Parti. Birlik, beraberlik ve dayanışma olduğu için, AK Parti” şeklinde konuştu.

“Turan’ın tek sözü bana çok şey anlattı”

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın en büyük destekçilerinden biri olduğunu belirten Aslan Elmas “Partide tek kişinin söylediği söze göre hareket edilmemeli. Çoğunluğun görüşüne göre hareket edilmeli. Kimin yanlışı varsa, o yüzüne karşı söylenmeli. Ben bunu daha önceki partimde görmedim. Biz Hüseyin Turan’la sohbet ettiğimiz sırada ağzından çıkan tek bir sözden, ben çok şey aldım. ‘Benim sıfatım ne olursa olsun, benim hatamı yüzüme söyleyeceksin’ dedi. Onun bu kelimesi bana çok şey ifade etti. Demokrat Parti’de olmayan birlik ve beraberliği, Ben Hüseyin Turan’ın tek cümlesiyle aldım. Benim herhangi bir işe ihtiyacım yok, paraya da ihtiyacım yok. Benim istediğim aktif siyaset yapmak. Keyif aldığım siyaset hayatıma da AK Parti’de devam etmek istiyorum” dedi.

“Katılımlar devam edecek”

İlk etapta kendisiyle birlikte 30 kişinin AK Parti’ye üye olduğunu, ilerleyen günlerde milletvekillerinin de katılacağı geniş katılımlı bir rozet töreni yapılacağını belirten Aslan Elmas “Haftaiçine denk geldiği için, çalışan ve törene katılamayan arkadaşlarımız oldu. İlk etapta 30 kişi partiye üye oldu. Katılımlar devam edecek. Milletvekillerinin katılımıyla daha geniş bir katılım töreni gerçekleştirilecek” dedi.

“Görev dağılımı henüz yapılmadı”

Şuan da partide herhangi bir görev dağılımı olmadığını belirten Aslan Elmas şunları söyledi: “ Şuan herhangi bir görev sistemi yapılmadı. Biz gençler olarak, AK Parti Gençlik Kolları Yönetimine gelme gibi yada talip olma gibi bir durum söz konusu değil. Bizim Demokrat Parti Gençlik Kolları’nda yer almamızın sebebi de, gençlik kollarında olan boşluktu. Boşluğu doldurmak için oraya geçtik. Nihayetinde ben ve arkadaşlarım arasında 25 yaşın altında kimse yok. Hepimiz evli çocuk sahibi insanlarız. Genç olarak yolumuza devam edeceğiz, gençlik kollarında değil. Bizim de kafamızda düşüncelerimiz var ama bu istek değil. Bunu zaman gösterecek, yaptığımız çalışmalar neticesinde ilçe yönetimi de kendi notunu verip bize görev verecektir. Yani kimseyle, daha önce yapılmış bir pazarlık yok.”

“Kimseye kızgın değilim”

Demokrat Parti’den istifa ederek AK Parti saflarına geçmesinin, kızgınlık sonucu olmadığını belirten Elmas “Bizim kimseyle kişisel bir sorunumuz yok. Gerek ben gerek arkadaşlarım, kimseyle şahsi bir sorun yaşamadan partiden istifa ettik. Arkadaşlarımın benden sonra istifa etmesinin tek nedeni benimle aynı fikri taşıyor olmalarıdır. Kimseyle kişisel bir sorunumuz yok bunun özellikle altını çiziyorum” dedi.

“Meyve veren ağaç taşlanır”

Son olarak Silivri Belediyesi hakkında çıkan yolsuzluk iddiaları hakkında konuşan Aslan Elmas “Meyve veren ağaç taşlanır. Yapılan yatırımları görüyoruz, Silivri’ye çok büyük paralar akıtıldı ve çok büyük yatırımlar yapıldı. Bu olayların çıkması normal. Varsa hüküm giymiş bir dava, o onun gereken cevabını vermek zorundadır. Her koyun kendi bacağından asılır” dedi.

GEZİCİ: “YENİ KATILIMLAR BİZİ ONUR VERİYOR”

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici, Aslan Elmas ve arkadaşlarının AK Parti’ye geçmesi ile ilgili yaptığı açıklamada “İlçe teşkilatımıza ve ailemize yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldin derken, kendilerini yürekten kutluyorum, halkımız ve bölgemiz için hiç azalmayan ve sürekli büyüyen ve artan çabalarımız ve çalışmalarımızda aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın da desteklerinin bizimle birlikte olması onur ve gurur vericidir. Hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarıları birlikte paylaşmanın sevincine de birlikte ortak olmayı hedefliyor ve arzuluyoruz. Kendilerine başarılar temenni ediyorum” dedi.  

TURAN: GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ

Aslan Elmas ve arkadaşlarına teşekkür eden Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, duyduğu mutluluğu şu şekilde dile getirdi: “Gençlerimizi yanımızda görmek bizler için mutluluk verici. Silivri’nin hak ettiği hizmetlere kavuşması için bizlerle birlikte olan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Dur durak bilmeden devam ettiğimiz bu yolda onların enerjisini de bu koşuya katarak çok daha güçlü olacağız.”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol