Silivri Facebook
banner88

ERSEVENLERLE ÇİFTE BULUŞMA...

 

            AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı 1/5000’lik Silivri Merkez Sahil Bölgesi nazım imar planları ile ilgili önce İlçe Başkanlığı Binası Konferans Salonunda düzenlediği toplantıda daha sonraysa İBB Saraçhane Hizmet Binasında Erseven Sitesi sakinleri ile bir araya geldi.

Buluşmanın ilki Silivri İlçe Başkanlığı Binası Konferans salonu oldu. Site sakinlerinin askıya çıkan planlarla ilgili yanlış bilgilerle donatılmasından dolayı gerçekleştirildiği açıklaması yapılan toplantı da, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş katılımcılara bilgilendirme konuşmasını bizzat kendi yaptı. Öncelikle planlar içeriği hakkında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş askı sürecinin halka arz olduğunu halkın talepleri doğrultusunda gerekli düzenlemelerin yapılması için gerekli özverinin gösterileceği vurgusunu yaptı. Karakaş ‘’Mevcut planlarda CHP’li İBB meclis üyelerinin de onay imzası olduğu halde, gerek yaptığı toplantılarda gerekse ev ev gezmek sureti ile planlardan bizim haberimiz yok propagandası yapmak şark kurnazlığıdır. Silivri adına bu kadar önemli bir konuda onay vermek için atılan imzanın ne olduğunu bilmiyorsanız bu acizliktir. Şunun da altını çizeyim planlar hazırlanırken CHP’li meclis üyeleri de bu komisyonun bizzat içindeydi. Bilmediğiniz bir planın altına imza nasıl atıyorsunuz.’’dedi.

Daha sonra soru cevap şeklinde devam eden toplantıda katılımcılara söz verilerek site sakinlerinin planlardan dolayı duydukları endişeler ve düzeltilmesi yönündeki talepleri dinlendi. Soruları tek tek cevaplayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş itiraz için hazırlanan maktu dilekçelerin doldurulmasını isteyerek site sakinlerinden birkaç temsilcinin bu dilekçeleri bizzat kendilerinin götürmesini ve dilekçeleri İBB’ye iletecek olanları da kendisinin ve meclis üyeleri ile İBB’de karşılayacağını söyledi. İBB’de buluşulmak üzere toplantı son buldu.

Toplantının hemen ertesi günü alınan karar uygulanarak Erseven Sitesi sakinlerinden oluşan bir heyet itiraz dilekçesi vermek üzere İBB Hizmet Binası’na gittiler. Kendilerini orada AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş ve AK Parti Silivri Belediye Meclis üyeleri karşıladılar. AK Parti heyeti vatandaşları konu hakkında ilgililerle görüştürürken itiraz dilekçelerini de vermelerini sağladılar. Karakaş burada da planlarla ilgili mağduriyetin giderilmesi için tüm siyasi iradesiyle hareket edeceklerini tekrar ederek site sakinlerine Meclis Üyeleri ile beraber İBB’de bulundukları sürece eşlik ettiler. Site sakinleri İBB hizmet binasından ayrılırken Karakaş ve beraberindeki AK Partili heyete göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol