Silivri Facebook
banner88

ESNAFA 100 BİN LİRA KREDİ VERİLİYOR...

ESNAFA 100 BİN LİRA KREDİ VERİLİYOR; ‘BU BİR MİLATTIR’

 

      AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, ‘Kahvaltı Buluşmaları’ kapsamında, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile bir geldi. Kooperatif Başkanı Sebahattin Öpçin ve yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirilen kahvaltıda, Silivri esnafının geleceği ve İlçe merkezi için düşünülen yeni projeler konuşuldu.

 

        AK Parti ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı kahvaltıda, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin, devletin esnafa 100 bin liraya kadar çok uygun şartlarda kredi imkanı sağladığını be bu zamana kadar gelmiş hükümetler içerisinde böyle bir desteğin görülmediğini vurguladı. Sebahattin Öpçin konuşmasında ayrıca, “Biz Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak, hükümetimizden çok memnunuz. Bunu bütün ortamlarda her zaman söylüyoruz. Devlet bize, 100 bin liraya kadar esnafa kredi verme imkanı sağladı. Bu bir milattır. Bu nedenle devletimizden çok memnunuz. Bizce, Silivri Esnafımın yüzünün gülmesi için Silivri’ye bir Üniversite’nin gelmesi şart. Esnafımızın kan kaybetmemesi için AVM’lerin şehir dışına alınması lazım. Yeni planlarda buna dikkat edilirse çok mutlu oluruz. Böyle bir bilgilendirme toplantısı yapmanızda bizleri çok memnun etti. Milletvekilimiz Tülay Kaynarca’nın da Silivri için çok emekleri var. Hem sizlere hem de sayın vekilimize esnafımız adına çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

HERKESİN ‘BENİM’ DİYECEĞİ BİR ŞEHİR ORTAYA ÇIKARMALIYIZ

 

Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini kahvaltıda ağırlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri’nin bulunduğu konum ve özellikleri itibarı ile çok önemli bir noktada olduğunu belirterek;  “Silivri’ye yaptığımız ve yapacağımız bütün hizmetlerde, herkesin ‘benim’ diye bileceği bir şehir ortaya çıkarmalıyız. Bizim bütün düşüncemiz, hedefimiz bu. Bununla beraber, yapılacak olan planlar, Silivri’nin 40-50 yıl sonrasını düşünerek, tahmini nüfus artışını hesaplayarak yapılıyor. Bunu yapılırken de esnafı, vatandaşı mağdur etmeden herkesin ortak bir payda da buluştuğu bir plan olmasını istiyoruz. Hükümetimizin KOBİ’lere verdiği desteği sizler zaten söylediniz. Partisi, düşüncesi, zihniyeti ne olursa olsun, Silivri hepimizin. Esnafı ile işçisi ile memuru ile bu şehir hepimizin. Elbette Silivri’ye üniversitenin çok şey katacağı ortadadır. Silivri’ye üniversite gelecekse, Silivri’ye katkısı olabilecek, kaliteli bir üniversitenin gelmesi ve o üniversitenin de varlığını koruya bilecek ortam ve şartların da Silivri’de var olması gerekir.” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol