Silivri Facebook
banner88

FARKINDALIĞIN BÖYLESİ...

FARKINDALIĞIN BÖYLESİ

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, Otizm Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında Sevim Avni Çoğal İlköğretim Okulu’nda hizmet veren Silivri Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’ni (OÇEM) ziyaret etti.  

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ile birlikte, Otizm Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında Sevim Avni Çoğal İlköğretim Okulu’nda hizmet veren Silivri Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.  Okul yönetimi ve veliler ile görüşen, eğitim gören öğrencilere boyama kitapları ve boyama kalemleri hediye eden heyet, öğrencilerle birlikte pasta kesti.

 

VELİLERDEN PARK TEŞEKKÜRÜ

Silivri OÇEM velileri, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın girişimiyle İBB tarafından okul bahçesine yaptırılan çocuk parkı nedeniyle Tülay Kaynarca ve Metin Karakaş’a birer buket çiçek vererek teşekkür ettiler. Çocukların sosyal becerilerinin artması, sosyal hayata adaptesi için parkın önemini vurgulayan veliler, AK Parti heyetinden bağımsız bir binada OÇEM ve İş Eğitimi Merkezi kurulmasını istediler.

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, Milli Eğitim Bakanlığı’na talebi ileteceğini, veliler ve öğrencilerin en iyi şartlarda yararlanabileceği bir okul kazandırılması için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol