Silivri Facebook
banner88

FATİH'TE EL ELE GÖZ GÖZE...

Fatih’in bayanları Işıklar ve Tuğlu’yu ağırladı

 

Fatih Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nda geçtiğimiz gün verilen öğlen yemeğinde, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu bayanlarla bir araya geldi.

 

FATİH Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nda geçtiğimiz gün verilen öğlen yemeğinde, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu bayanlarla bir araya geldi. Mahalle Temsilcileri Gültekin Çolak ve Gürsel Ecevit’in organizasyonuyla gerçekleşen buluşmada yemekler mahalleli bayanların hünerli ellerinden çıktı.

 

IŞIKLAR: GÜCÜMÜZÜ SİZLERDEN ALIYORUZ

 

Kaynaşma ve dayanışmanın arttırılması amaçlanan yemekte kısa bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan ışıklar “Bu tablo bizlerin ne kadar kenetlenmiş olduğunun ayrıca bir göstergesidir. Sizlerle birlikte çok daha güzel günlere yapacağımız yolculuğumuzda yine en büyük gücümüz kadınlarımız olacak. Bugün bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Daha nice böyle güzel sofralarda birlikte olmak dileğiyle, elinize kolunuza sağlık” dedi.

 

TUĞLU: EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE

 

            CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da, başta organizasyonu gerçekleştiren Mahalle Temsilcileri Gültekin Çolak ve Gürsel Ecevit’e teşekkür ederken, “Siz bayanlarımızın ellerine kollarına sağlık. Bizleri böyle güzel bir ortamda misafir ettiniz. Birlik ve beraberliğimizin göstergesi olan bu fotoğraf karesinin hiçbir zaman bozulmamasını temenni ediyorum. Bundan sonra da el ele gönül gönüle Silivri’nin aydınlık yarınlarına yürüyüşümüz sizlerden aldığımız güçle devam edecek” dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol