Silivri Facebook
banner88

Gece Pazarı Sorunu Sona Erdi
 
Gümüşyaka Mahallesi’nde uzun yıllardır yaşanan Gece Pazarı sorunu, sona erdi.
 
Gümüşyaka Mahallesi Sahil Kordon boyunda önceki yıllarda dağınık ve düzensiz bir biçimde açılan gece pazarı, Silivri Belediyesi 1. Bölge Zabıta Amirliği ekipleri tarafından bulunduğu bölgeden kaldırılarak, belediyeye ait boş bir alanda düzenli bir şekilde yeniden hizmete açıldı. 
 
Daha önce Gümüşyaka Mahallesi sahilinde kurulan gece pazarı, kendiliğinden gelişip büyüyen düzensiz yapısıyla bölgede bulunan işletme sahiplerine, mahallede yaşayan yazlıkçılara ve zabıta ekiplerine büyük sorunlar yaşatıyordu. Yaşanan tüm bu sorunlar, Gümüşyaka Mahallesi Gece Pazarı’nın yeni yerinde çözüme kavuştu. Silivri Belediyesi 1. Bölge Zabıta Amirliği ekipleri ve Silivri Belediye Meclis Üyelerinin yoğun ve özverili çalışması ile kısa zamanda sahile çok yakın bir alanda zemin düzenleme, ışıklandırma, temizlik çalışmaları tamamlandı.
 
IŞIKLAR: “MAHALLELERİMİZ HAYAT BULUYOR”
Hizmete açılan Gümüşyaka Mahallesi Gece Pazarı’nın bölgede yaşanan sorunları ortadan kaldırdığını ifade eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar şunları söyledi;
“Mahallelerimizde yapılan tüm hizmetlere özen gösteriyoruz. Yıllardır ihmal edilen konuları sırasıyla ele alıyoruz. Gümüşyaka’da artık aileler gönül rahatlığıyla piknik yapabilir, denize girebilir ve güzel vakit geçirebilirler. Mahallelerimiz, yaptığımız çalışmalarla yeniden hayat buluyor. Gelecek yıllarda Gece Pazarımızın daha geniş alanlarda hizmet vermesini planlıyoruz.”
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol