Silivri Facebook
banner88

GENÇLİK ÇIKIŞTA MAHALLEYE GELDİ...

Silivri AK Gençlik Çıkışta Mahalledeydi!

 

Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları tarafından geliştirilen, İstanbul’un tüm ilçelerinde düzenlenmeye başlanan, her programa gençler tarafından merak edilen kişilerin konuk olarak katıldığı ve merak edilen yönlerinin konuşulduğu  “Çıkışta Mahalleye Gel” programlarının Silivri ayağının ilk etabı Selimpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Ahmet Ziylan İlkokulu kapalı spor salonunda gerçekleştirilen programda Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Mehmed MUŞ konuk olarak yer aldı.

Ak Parti Silivri gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren’in yaptığı açılış konuşmasının ardından; hayatı hakkında merak edilenleri ve milletvekili oluş sürecini anlatan 3. Bölgenin genç milletvekili Mehmed Muş, katılımcıların kendisine yönelttiği soruları cevapladı.

Yapılan sohbetin ardından konukları selamlamak üzere söz alan Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş; “Silivri’de diğer partilerin teşkilatlarının toplamından daha büyük bir gençlik kolları teşkilatımız olduğu için gurur duyuyorum. Silivri’nin hangi mahallesine giderseniz gidin, bugün Selimpaşa’da gördüğünüz bu tabloyla karşılaşırsınız” dedi.

 

Kapanış konuşmalarını yapmak üzere mikrofonu alan Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin ise Silivri Gençlik kollarının her ferdine, yapılan bu program için teşekkürlerini belirtti.

Program Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin tarafından imzalanan “Bir Liderin Doğuşu-Recep Tayyip Erdoğan”  Silivri Gençlik kolları mahalle başkanlarına hediye edilmesi ile sona erdi.

 

 “Çıkışta Mahalleye Gel” programlarının Silivri’de 2 etap halinde daha düzenlenerek, Silivri gençleri ile alanında başarılı isimlerin buluşturulmaya devam edileceği öğrenildi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol