Silivri Facebook
banner88

GENEL BAŞKAN RECEP ERDOĞAN SİLİVRİ'DE...

Tuğlu’’nun Rumelili konukları

 

Rumeli Balkan Güçbirliği Platformu Kurucu Genel Başkanı Recep Erdoğan, CHP Silivri İlçe Başkanı Başkanı Mümin Tuğlu’yu ziyaret ederek Balkanlar’daki Türklerin durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi, destek istedi.

 

            CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, geçtiğimiz gün Rumeli Balkan Güçbirliği Platformu Kurucu Genel Başkanı Recep Erdoğan’ı makamında ağırladı. Erdoğan’a ziyaretinde platformun Kadın Kolu Başkanı Ayfer Uçar Erdoğan, Kadın Kolu Başkan Yardımcısı Nigar Demircan ve Gençlik Kolu Başkanı Gökçeçiçek Erdoğan eşlik etti.

 

ERDOĞAN: BU BİR MİLLİ MESELEDİR

            Balkanlarda yaşanan gerek siyasi gerekse sosyal olayların bir milli mesele olduğuna dikkat çeken Rumeli Balkan Güçbirliği Platformu Kurucu Genel Başkanı Recep Erdoğan, “Bizleri bugünlere getiren Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmamamız gerekiyor. Bizim Balkanlar’daki amacımız daha fazla milletvekili çıkartmak. Bu bir milli meseledir. Bu mücadelenin partisi yoktur ve elbirliğiyle bunun için çalışmalıyız” dedi.

 

TUĞLU: BALKANLARDAKİ SOYDAŞLARIMZIN YANINDAYIZ

 

            Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade eden CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’da, her zaman bu çalışmalara destek verdiklerini ve bundan sonrada gerekenin yapılacağından kimsenin endişe etmemesi ifade edereken şunları söyledi: “Orada yaşayanlarda bizlerin kardeşi, yurttaşı, canı. Elbette oradaki vatandaşlarımızın da yönetimlerde daha fazla söz sahibi olmaları en büyük beklentimiz ve temennimiz. Bu anlamda çalışmalarınızdan dolayı kutluyor, başarılar diliyorum. Her zaman sizlerin yanındayız.”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol