Silivri Facebook
banner88

Gezici: ''Ata'mızı rahmetle anıyoruz''

Haber MERKEZİ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle yazılı bir basın açıklamasında bulundu. Kurtuluş Savaşı’nın komutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin yıldönümünde rahmetle andıklarını belirten Gezici “Atatürk, düşünceleri ve ilkeleri ile yolumuzu aydınlatmayı sürdürmektedir. Cumhuriyeti yaşatmak hepimizin görevidir. Onun dünya görüşünün temeli akılcılıktır. Millete hedef olarak gösterdiği muasır medeniyete ulaşma yolunda akılcılık, rasyonellik ve gerçekçilik hayati öneme sahip unsurlar olarak karşımıza çıkmaktadır.  Atatürk, hiçbir zaman ırk, din, etnik köken esasında tanımlanan millet anlayışlarına itibar etmemiştir” şeklinde konuştu.

Ulu Önder Atatürk’ün fikirleri geçerliğini koruyor diyen Ak Parti İlçe Başkanı Ender Gezici, Atatürk'ün çağdaş düşüncelere dayalı, gelişmeye ve yükselmeye ışık tutan görüşlerini içtenlikle benimseyerek uygulamanın, Türk milleti için vazgeçilmez ve değişmez bir ilke olduğunun altını çizerek;
“Kazandığı Kurtuluş Savaşı ve gerçekleştirdiği devrimlerle dünyanın mazlum milletlerine de yol gösterici olan Atatürk'ün fikirleri aradan geçen yıllara rağmen geçerliliğini korumaya devam etmektedir. Bizler onun hedef koyduğu muasır medeniyetler seviyesine yükselme ülküsünü çalışarak, ama çok çalışarak başaracağız. Ebediyete intikal edişinin yıldönümünde Ata’mızı rahmetle anıyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol