Silivri Facebook
banner88

HAFTA SONU DA DURMAK YOK...
 AK PARTİ HAFTA SONU DA DURMADI

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Pazar gününü boş geçirmedi.  İlçe Başkanlığının gerçekleştirdiği ilk program günün ilk ışıkları ile düzenlenen kahvaltılı toplantı oldu. Burada Cumhuriyet mahalle teşkilatı ile buluşuldu. AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan yardımcıları, İlçe Yöneticileri, belediye meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyelerinin de eşlik ettiği programlara Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca’da katıldı.

Kahvaltı programından sonra Kars Sarıkamış Güllüceler Köyü Derneği’nin açılışına katıldı. Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ve İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın açılış kurdelesini de kestiği açılışta Kaynarca kısa bir konuşmada yaptı. Hemşeri derneklerinin önemine vurgu yapan Kaynarca ‘’Sarıkamış Güllüce’liler Köyü derneğinin açılışı tamda bugün Sarıkamış Şehitlerimizin anıldığı güne denk gelmesi ayrı bir anlam kazanmıştır. Sarıkamış’ta cesaretleri ile tarihe adlarını altın harflerle yazdıran şehitlerimizi bir defa daha saygı ve rahmetle anıyoruz. Bulunduğumuz yerin kültürüne entegre olduğumuz gibi kendi kültürlerimizi de unutmayıp asimile olmadan hayatımızı devam ettirmeliyiz. İşte Hemşeri dernekleri bu sebepten dolayı önemlidir.’’ Diyerek açılış kurdelesini kesti. Dernek bvaşkanı ve dernek yöneticileri ile bir süre sohbet ettikten sonra Ak Partili heyet dernek lokalinden ayrıldı.

Kaynarca ve Karakaş daha sonra Silivrispor’un bayan basketbol takımı maçına geçti. Burada Silivrispor kulüp Başkanı Mustafa Saral ve kulüp yöneticileri ile bir araya gelerek voleybol takımı ve Silivrispor hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Silivrispor’lu bayan voleybolcuların üç sıfır aldığı maçın ardından sahaya inerek oyuncularla sohbet edip hatıra fotoğrafı da çektirdiler.
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol