Silivri Facebook
banner88

HER KÖŞE BAŞINDA BİR ADAY ADAYI...

AK PARTİLİ ADAY ADAYLARI SİLİVRİ SOKAKLARINDA

 

Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte AK Parti Silivri Belediye Başkan Aday Adayları çalışmalarına hız verdi. Her hafta AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral Başkanlığında istişare toplantısı yaprak haftalık çalışma programı belirleyen aday adayları SKM Başkalığı tarafından düzenlenen programla Silivri sokaklarında esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlara ve esnaflara çam fidanı hediye etti.

 

BİRİZ BERABERİZ BİRLİKTE SİLİVRİYİZ

 

AK Parti Silivri Belediye Başkan Aday Adayları bu sabah (21.11.2013) AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral başkanlığında kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek haftalık istişare toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıya İlçe SKM Başkanı Filizi Güler, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, Belediye Başkan Aday Adayları Ahmet Yağcıoğlu, Emrah Maşalacı, Metin Karakaş, Hüseyin Turan, Hüsnü Yaşar Yalman, Naif Yıldızlar ve Mevlüt Alkan katılırken diğer adayları mazeretlerinden dolayı katılamadı. Toplantıda gündem maddeler üzerinde görüş bildiren aday adayları, bir kez daha birlik ve beraberlik mesajları vererek “ Biriz Beraberiz Birlikte Silivri’yiz” mesajı verdi.

 

ADAY ADAYLARI BİN 500 ÇAM FİDANI DAĞITTI

 

 İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları, Meclis Üyesi Aday Adayları ile birlikte Ana Kademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları yönetimim kurulu üyelerinden oluşan 7 farklı gurup Silivri’de esnaf taraması yaptı. Silivri’de bulunan sokak, cadde ve sahilde ki esnafları ziyaret eden AK Partili heyetler, vatandaşlarla da sohbet ederek kendilerini tanıttılar. Yapılan ziyaretlerde esnaflara ve vatandaşlara bin 500 civarında çam fidanı hediye edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol