Silivri Facebook
banner88

HÜRHABER'E KAPAK OLSUN

Silivri İlçe Seçim Kurulu gerekli düzeltmeyi yaparak, 1133 No’lu sandıktan, Kadir Topbaş adına 51 oy kullanıldığı tespit edildi.

Hürhaber’in gündeme getirdiği ve yine gazeteye göre kesinleşen oy kayması 17-04-2009 tarihinde Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın yaptığı itiraz neticesinde toplanan İlçe Seçim Kurul’u tarafından oy birliği ile karar altına alınarak düzeltildi. Bizim sazanlar yine çuvalladı. Hürhaber’in dünkü sayısında kararın kesinleştiği ve oyların Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı hanesine yazıldığı iddia edilmişti.


ŞİMDİ  NE YAZACAKLAR BAKALIM?

Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın oy kullandığı 1133 No’lu sandıkta, İBB başkanlık seçimlerinde AK Parti’nin sıfır oy aldığı şeklinde Yüksek Seçim Kurulu sitesinde açıklanan sonuçlar, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı tarafından tepkiyle karşılanmış İlçe Başkanı Ender Gezici belgelerle 1133 No’lu sandıktan AK Parti’ye 51 oy çıktığını açıklamıştı.
İlçe Teşkilatının yaptığı bu itirazın ardından, Silivri’de bulunan on sandıkta gerekli düzeltmeler yapıldı. Daha önce İBB başkanlığına hiç oy çıkmadığı şeklinde basına yansıyan haberlerin ardından yapılan düzeltme ile Turan’ın da oy kullandığı 1133 No’lu sandıktan, Kadir Topbaş adına 51 oy kullanıldığı tespit edildi. Böylelikle Hürhaber’in iddia ettiği gibi Ak Partili Silivri Belediye Eski Hüseyin Turan ve Eşi Bahar Turan’ın oyları Saadet Partisi’ne değil, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş hanesine yazılmış oldu. Bütün bu gelişmeler sonrası çuvallamaya  doymayan Hürhaber Gazetesi  şimdi ne yazacak bakalım?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol