Silivri Facebook
banner88

HÜSEYİN ŞAHİN: DEĞİRMENCİ'NİN SAVUNDUĞU NAMUS NEREDE?...
27 Aralık 2011 tarihinde Sayın Selam DEĞİRMENCİ'NİN yerel basına verdiği demeçte; CHP'DE namussuzlara yer yok beyanını esefle ve hayretle öğrenmiş bulunmaktayız.
CHP Silivri İlçe Yönetimi olarak, partili üyelerimizin kamuoyu önünde parti içi konuları tartışmamalarını sıklıkla dile getirmiştik. Buna rağmen, Sayın Selami DEĞİRMENCİ yalan ve yanlış beyanlarla,Silivri Kamuoyunda bilgi kirliliğine neden olmaktadır. Konun aslını sizlerle paylaşmak istemekteyiz.
 İddia ettiği tüm üyelerin üyelik formlarının bir nüshası ilçeye bırakılarak, diğer bir nüshası İl Başkanlığımıza ve bir nüshası da Genel Merkezimize gönderilmiştir. Bu üyelikler, Merkez Yürütme Kurulunda incelenerek “ Genel Sekreterlik tarafından” onaylanarak karara bağlanmıştır. Tüm üyelerin aynı gerekçe ile üyelikleri kabul edilmiş iken, Sayın Değirmenci sadece bir kısım üyelere itiraz etmiş bulunmaktadır. Bu itirazı yaparken bir kısım partili arkadaşlarımızı arayarak,yani kendisinin istediği doğrultuda hareket edecek üyelere itiraz etmeyip, ikna edemediği üyelere itiraz etmiştir.
Sayın Değirmencinin savunduğu namus nerede?
Milletvekili adayı olamadığı için, çevresine sataşmada’ mı,Genel Merkez Yöneticilerine yönelik yanlış ve olumsuz konuşmalarında’ mı,mevcut İlçe Yönetimdeki arkadaşlarımıza, Kadın ve Gençlik kollarımıza yönelik çalışmaları engelleme girişiminde’ mi?
 CHP’yi Silivri halkı önünde küçük düşürmeye ve kendini ön plana çıkartarak “ben yoksam partide yok” anlayışı ile ilke, yöntem ve parti bilinci olmadan sorumsuzca parti yöneticilerine saldıran, bu konuda büyük çaba sarf eden namussuzlardan bu partiyi temizleyeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Biz CHP Silivri İlçe Yönetimi olarak basında yer alan bu tip beyanları şiddetle kınıyoruz ve partide disiplinsizliğe asla izin vermeyeceğimizi tüm Silivri halkına ve değerli partililerimize saygıyla duyururuz.
CHP İlçe Başkanı                                                                                                                                       Hüseyin ŞAHİN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol