Silivri Facebook
banner88

İBB SİLİVRİ'DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR...

 İBB SİLİVRİ’DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR                              

İBB Yol Bakım ve Asfaltlama Müdürlüğü Silivri’deki asfaltlama çalışmalarına Yavuz Selim Caddesi ve Dr. Cemal Kozanoğlu caddesinde devam etti.

            YAVUZ SELİM CADDESİ SAKİNLERİNİN TALEPLERİ YERİNE GETİRİLDİ       

Silivri’nin yoğun caddelerinden Yavuz Selim Caddesi İBB Yol Bakım ve Asfaltlama Müdürlüğü ekiplerince asfaltlandı. Özellikle civar bölgede oturan halkın uzun süredir şikayetçi olduğu cadde adeta bir otoban görüntüsü kazandı.

     400 METRE YOLA 500 TON ASFALT DÖKÜLDÜ

400 mt uzunluğundaki cadde yol yapım makinesi olan freze ile üst tabakası kazındıktan sonra 500 ton asfalt kullanılarak modern bir görünüm kazandı. Asfaltlama çalışmasından sonra araçların daha rahat geçiş sağlayacağı caddede civarda yaşayan halkta yolun bozukluğundan dolayı kalkan tozun rahatsızlığından kurtulacak.

 AK Parti Belediye Meclis Üyesi Tamer Şişman, bölge halkıyla yaptığı görüşmelerde aldığı asfaltlama talebini AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’na taşıyarak sorunun çözüme kavuşmasında öncü oldu. Çalışmayı meclis üyesi arkadaşları Metin Kaya, Zeki Tüfekçi, Yalçın Yönet ile yerinde takip eden Tamer Şişman konuyu İBB’ne taşıyan İBB Meclis üyesi ve Silivri belediye Meclis üyesi olan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a ve İBB Başkanı Mimar Kadir Topbaş’a teşekkür etti.

   İBB’DEN CUMHURİYET MAHALLESİNE BAYRAM HEDİYESİ

            AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın en son düzenlemiş olduğu basın toplantısında Kurban Bayramı’na kadar asfaltlanacağına dair söz verdiği Dr.Cemal Kozanoğlu Caddesinde de çalışmalar devam ediyor. Mevcut asfaltın freze yoluyla kazınma işlemi tamamlandıktan sonra asfalt dökümüne geçilerek asfaltlama imalatı Kurban Bayramına yetiştirilecek.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol