Silivri Facebook
banner88

İ.E.T.T GENEL MÜDÜRÜ OTOBÜSÇÜLERLE BULUŞTU...

İ.E.T.T GENEL MÜDÜRÜ OTOBÜSÇÜLERLE BULUŞTU…

DÜZENLİ VE DEVAMLI SEYAHAT

Silivri’deki otobüsçülerle buluşup görüş, öneri ve isteklerini dinleyen İETT Genel Müdürü Dr.Hayri Baraçlı, amaçlarını “Düzenli ve devamlı seyahat” olarak açıklayarak hem hizmet veren camianın hem de hizmet alan vatandaşların memnuniyeti ilkesiyle hareket ettiklerini söyledi.

İETT Genel Müdürü Dr.Hayri Baraçlı, daire başkanları ile birlikte AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın daveti üzerine Silivri’ye gelerek İETT çatısı altında hizmet veren Silivrili otobüsçülerle buluştu. Baraçlı ve ekip arkadaşları, Silivri programının ilk ayağında AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

 

KARAKAŞ, SİLİVRİ’NİN TALEPLERİNİ AKTARDI

İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ile görüşen Baraçlı ve ekip arkadaşları, Silivri halkının istek ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Silivri’de yaşayan vatandaşların İETT’den beklentileri hakkında sunum yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri’nin 1/5000’lik planlarında onaylanan ulaşım aksları hakkında bilgi verdi, uzun vadede Silivri’nin ihtiyaçları göz önüne alınarak, olası ihtiyaçların karşılanabilmesi için planlaması gereken yatırımlar hakkındaki fikirlerini paylaştı.

 

KARAKAŞ’TAN YOĞURT, BARAÇLI’DAN TRAMVAY AKSESUARI

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş misafirlerine Silivri yoğurdu ikram etti. İETT Genel Müdürü Dr.Hayri Baraçlı da ev sahibi Metin Karakaş’a tramvay aksesuarı hediye etti.

 

UYSAL, İSTEKLERİNİ ANLATTI

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, İETT Genel Müdürü Dr.Hayri Baraçlı ve İETT daire başkanları, Silivri otobüslerinin park alanına geçerek otobüsçülerle görüştü. Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın, Silivri Birlik Kooperatifi Başkanı Emin Uysal ve Silivrili otobüsçüler, İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı’yı bir buket çiçek ve üzerinde isminin yazılı olduğu Silivrispor forması hediye ederek karşıladı.

Toplantının açılışını gerçekleştiren Silivri Birlik Kooperatifi Başkanı Emin Uysal, otobüsçülerin isteklerini, beklentilerini ve İETT’nin uygulamalarında karşılaştıkları sorunları paylaştı. Uysal, tüm sorunlarını ve isteklerini detaylı bir şekilde anlatarak Silivri otobüslerinin durumunu ortaya koydu.

 

KARAKAŞ: SİLİVRİ’Yİ ÖNCE SİZ TANITIYORSUNUZ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş da konuşmasında Silivri otobüslerinin ilçede bir marka olduğunu, bu otobüslerin ilçenin tanıtımında önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Silivri otobüslerinin ilçe ve ildeki misyonuna İETT kalitesinin de dahil olmasının farkını gördüklerini belirten Karakaş, “Sorunları en üst düzeydeki temsilciyle değerlendirerek hem sizin, hem de vatandaşın memnuniyetini hem de kurumsal yapının zarar görmeden gelişmesini arzuluyoruz” dedi.

 

PROBLEMLERİ YERİNDE ÇÖZMEYİ HEDEFLİYORUZ

Silivri’deki otobüsçülerle buluşup görüş, öneri ve isteklerini dinleyen İETT Genel Müdürü Dr.Hayri Baraçlı, amaçlarını “Düzenli ve devamlı seyahat” olarak açıklayarak hem hizmet veren camianın hem de hizmet alan vatandaşların memnuniyeti ilkesiyle hareket ettiklerini söyledi.

İletilen her sorun hakkındaki net fikirlerini ortaya koyan, talepleri ise araştırma yaptıktan sonra yanıtlayacaklarını vurgulayan Baraçlı, “Biz problemleri yerinde çözmek için buradayız. Bunu hedefliyoruz ve camiamıza aile gözüyle bakıyoruz” mesajını verdi.

 

AŞKIN’DAN TEŞEKKÜR

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın da konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İETT yetkililerine teşekkür etti.

İETT yöneticileri ile Silivri otobüsçülerini bir araya getiren görüşme, Bura Et Lokantası’nda yenilen öğle yemeğinin ardından sona erdi.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol