Silivri Facebook
banner88

İFTARDA KAPALI SPOR SALONU MÜJDESİ...

İBB’DEN MİMARSİNANA 2 BİN 500 KİŞİLİK İFTAR SORFASI

 

İBB tarafından Silivri Mimarsinan Mahallesine kurulan iftar sofrasında 2 bin 500 kişiye iftar yemeği dağıtıldı. Mimarsinan Cami bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, önceki dönem belediye başkanı Hüseyin Turan, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert, Mimarsinan Mahalle Başkanı Nihat Korkmaz,  yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

UMUÇ’DAN TOPBAŞ’A TEŞEKKÜR

 

Mimarsinan Mahallesinden sorumlu Belediye Meclis Üyesi Osman Umuç, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, İBB Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür ederek, “Mimarsinan Mahalle sakinleri olarak, mahallede Ramazan bereketi ile beraber, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine vesile olduğu için ve bu güzel iftar yemeğini bizlere sunan İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a hem iftar yemeği için hem de diğer hizmetleri için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

MİMARSİNAN’ A KAPALI SPOR SALONU YAPILACAK

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Mimarsinan Mahallesinde gerçekleştirilen iftar programında,  binlerce kişi ile gerçekleştirilen iftar yemeklerinde gönül sofralarının kurulduğu ve bu sofralar sayesinde kişilerin komşuluk haklarını yerine getirdiğini vurgulayan bir konuşma yaptı. Karakaş konuşmasında Mimarsinan Mahallesine yapılacak olan kapalı spor salonunun müjdesini de vererek şöyle devam etti;  “ Ben her zaman olduğu gibi bu günde bizleri bu sofralarla buluşturan İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a ve bütün devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Buradan Mimarsinan Mahallemizdeki öğrencilerimize de bir müjde vermek istiyorum. İnşallah Eylül ayı içerisinde Mimarsinan İlköğretim Okulu içerisine bir tane kapalı spor salonuna başlıyoruz.

2 ay gibi kısa bir sürede de bitirerek, öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın da kullanacağı bir spor tesisini de Mimarsinan mahallemize kazandırmış olcağız. Ben böyle güzel bir camiinin bahçesinde gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğimize katılarak bizler her zaman olduğu gibi bu günde yalnız bırakmayan sizlere çok teşekkür ediyor, şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızın da hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol