Silivri Facebook
banner88

''İftira değil, hizmet üretin!''

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Halit Girgin,  CHP Silivri İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım ve CHP belediye başkan aday adaylarından Yılmaz Kandemir’in partisini suçlamalarına yanıt verdi. Girgin Kandemir’i hedef alarak “Önümüzdeki yerel seçimlerde kendisini çok sevdiği  İzmir marşıyla uğurlayacağız” dedi.Girgin’in basın açıklması aynen şu şekilde:

“Kendi iktidarları döneminde hiçbir kalıcı icraata imza atamayanların, kısa sürede tarihe geçecek hizmet yapan AK Parti iktidarını asılsız suçlamalarla yıpratmaya çalıştıklarını belirten Girgin, “Meclis’te bulunan siyasi partilerin hepsi iktidara geldiler. Bu süre içersinde ne kadar yolu asfaltladılar, gösterebilecekleri kaç tane hizmet var? Kaç tane okul, park, kapalı spor salonu yaptılar, hangi köye hizmet götürdüler? Silivri’de de uzun yıllar CHP iktidardaydı. Bu süre içersinde hangi kalıcı hizmete imza attılar? ” diye sordu.

Laf değil, hizmet üretiyoruz

Muhaliflerin, 4.5 yıllık ak parti iktidarında gerçekleştirilen başarılı hizmetleri  bir türlü hazmedemediğini, bunun sonucunda da  dedikodu ve iftira ile yıpratma kampanyası yürüttüklerini  belirten Girgin, şöyle konuştu: “Bir ilçeyi ilçe yapan tüm hizmetler bizim dönemimizde gerçekleştirildi. Belediye hizmet binası, doğalgaz,  yeni adliye  binası, yeni devlet hastanesi, altyapı, çöplüğün kaldırılması, yan yolların açılması , stadyumun çimlendirilmesi ve ışıklandırılması, yeni stadyumun inşası , kapalı spor salonlarının hizmete alınması , 20’den fazla okul, 50 adet yeni çocuk parkı… 4.5 yılda sayılamayacak kadar çok hizmet. Biz laf değil, dedikodu ve iftira değil hizmet üretiyoruz . İşte AK Parti farkı budur ! Vatandaşlarımızda hizmetlerimizi her geçen gün daha coşkulu bir şekilde taktir etmektedir.”

Onlar 5 yılda bir, biz her gün halkımızlayız

CHP’nin uzun yıllar kalesi olan Silivri’yi tekrar ele geçirmek için çalışmak yerine ‘çamur at izi kalsın’ mantığıyla dedikodu ve iftiraya yöneldiğini ileri süren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Halit Girgin, “Ulusal basın da yayımlanan yolsuzluk haberlerine özellikle Silivri Belediyesi de eklenerek, çok başarılı olan, kalıcı hizmetlere imza atan belediye başkanımız, dolayısıyla AK Parti yıpratılmak isteniyor. Birbiri ardına asılsız yolsuzluk haberleri yayımlanıyor. Ama halkımız bu oyuna gelmeyecek. Çünkü halkımız bizi çok iyi tanıyor. Onlar 5 yılda bir, biz her gün halkımızla birlikteyiz ” dedi.

Çetelerin avukatı kim?

AK Parti iktidarında yolsuzlukların büyük oranda azaldığını, mafya ve çetelerin birbiri ardına hapse atıldığını bildiren Girgin, “Basına ve televizyonlara çıkıp da AK Parti'yi yolsuzlukla suçlayanlar, iktidarımıza çamur atanlar var. Başbakanımız gibi onlara soruyorum: Siz AK Parti’yi kendiniz gibi mi zannediyorsunuz? Eski aynalarınızı çıkarıp da yeniden aynaya mı bakmaya başladınız? DSP, MHP, ANAP döneminde hortumlanan 22 tane banka unutulsa da Çankaya, Çorlu ve Edirne belediyelerinde yaşananlar henüz çok taze. İktidara gelmeden önce halkımıza ‘3 Y’ ile yani yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar ile mücadele sözü verdik ve bu mücadelemiz devam ediyor. Yolsuzluğa  asla geçit vermedik. Türkiye'de çetelerin avukatlığına kim soyunuyor, buna bakın. Bugüne kadar mafya ile, çetelerle mücadele eden tek iktidar; AK Parti iktidarı olmuştur” diye ekledi.
AK Parti İlçe Başkanı Halit Girgin, isim vermeden CHP’li Yılmaz Kandemir’e de yüklendi. Girgin, “Biz Mehter Marşı’yla değil, halkımızın teveccühüyle geldik. Laf değil hizmet yaptığımız için geldiğimiz yerden de bir daha gitmeyiz.
 Her defasında halkın tokadını yedi. Seçim sonuçlarını görünce ‘Yıldırım’ çarpmış gibi olacak. Önümüzdeki yerel seçimlerden sonra da kendisini çok sevdiği İzmir Marşı’yla bir kez daha uğurlayacağız. Silivri’de 20 yılda yapılamayan hizmetleri 4.5 yıl gibi kısa bir sürede gerçekleştirmeyi başaran Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekibini halkın çok sevdiğini belirten Girgin, yerel seçimleri büyük bir farkla kazanacaklarını da sözlerine ekledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol