Silivri Facebook
banner88

''İktidara tek ayakla gidilmez''

HABER:Melis AVCI

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Özel Kalem Müdürü olan Yavuz Kaynarca, önceki gün gazetemize bir açıklamada bulunarak AK Parti Silivri İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına aday olmayacağını açıklamış, hakkında aday olacağı yönünde söylentiler çıkan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi

 
Ahmet Maşalacı ile ilgili de “Kongrede herkes aday olabilir. Ahmet Maşalacı’da olabilir. Maşalacı, ilçe başkanı da olabilir. Ben ona her şeyi yakıştırırım” dedi. Kaynarca bu sözlerinin ardından söylediklerinin doğru olmadığını gösteren bir ifadeyle “Bakın ayağımı yerden kaldırıyorum” demişti.
 
Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Maşalacı “Allah kimsenin ayağını yerden kesmesin. Kır atında ayağını bir kaldırdılar, hala yere basamadı” dedi. Maşalacı konuşmasına şu sözlerle devam etti “İktidara tek ayakla gidilmez. Milletin ne istediği çok önemli. Millet bir keserse ayağını yerden işte o zaman kötü. Allah’a çok şükür bizim özümüz sözümüz bir” dedi.
 
1 Kasım’da yapılacak olan AK Parti Silivri İlçe Kongresi’nde aday olup olmayacağı yönünde değerlendirmelerde bulunan Maşalacı “Ben görevden kaçmam. Fakat bu benim dememle olmaz. Beni başkanlığa aday gösterirler olurum. 35 yıldır siyasetin içindeyiz. Sevenlerimiz olduğu kadar sevmeyenlerimiz de var ama sevenlerim daha fazla. Ben aday kim çıkarsa desteklerim. Gelişen olayları hep birlikte göreceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol