Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR EN ÖN SAFTA...

CHP Silivri’den İstanbul çıkarması

CHP İstanbul İl Başkanlığı yeni hizmet binasının açılış töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla gerçekleşti. Silivri Örgütü de yoğun katılımlı olarak programa destek verdi, alandaki yerini aldı. 

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışı geçtiğimiz Pazar günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla gerçekleşti. Binlerce insanın mahşer yerine çevirdiği açılış programına CHP Silivri İlçe Örgütü de yoğun katılımlı olarak destek vererek alandaki yerlerini aldı. İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’nun öncülüğünde İstanbul’a doğru yola çıkan partililere, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri de eşlik etti.

HAVAALANINDA KARŞILAMA

CHP Silivri İlçe Örgütü ilk olarak CHP Genel Başkanı’nı Atatürk Havalimanı’nda büyük bir coşkuyla karşıladıktan sonra Levent’teki yeni hizmet binasına doğru yola çıktı. Coşkulu kalabalık nedeniyle havaalanında meydana gelen izdiham ve yoğun araç kuyruğu nedeniyle ulaşımda büyük güçlükler yaşanırken İstanbul trafiği neredeyse felç oldu.

İKTİDARA “YOLSUZLUK” TEPKİSİ

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışında yolsuzluk yapmakla gündeme yerleşen AKP iktidarı vardı. Coşkulu kalabalık AKP iktidarını yolsuzluk yapmakla ve örtbas etmeye çalışmakla protesto ederken, İstanbul’da iktidar olunacağına dair kararlılığını ortaya koydu, söz verdi.

IŞIKLAR SAHNEDE

CHP Silivri İlçe Örgütü’yle birlikte İstanbul İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılış törenine katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ve İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’yla birlikte sahnede yerini aldı. Açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte İstanbu’da iktidar olma sözü veren liderlere partililer coşkuyla alkış tutarak karşılık verdi.

 




 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol