Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR Gümüşyaka'nın Sorunlarını Dinledi
 
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri’nin yeni mahallelerinde çalışmalarını hızlandırdı. İlk olarak Değirmenköy Mahallesi’ni ziyaret ederek eklikleri yerinde tespit eden Başkan Işıklar’ın ikinci durağı Gümüşyaka Mahallesi oldu.
 
Silivri Belediyesi’nin tüm birim müdürleriyle Gümüşyaka Ek Hizmet Binası’nda toplantı yapan Başkan Işıklar, mahallenin sorunları ve genel eksiklikleri hakkında bilgi aldı. Başkan Işıklar’ın Gümüşyaka ziyaretine Başkan Yardımcıları Elif Uzun, Ayhan Otlatıcı ve Abdullah Yıldırım ile CHP Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri ve CHP Silivri İl Genel Meclis Üyeleri de katıldı.
 
Birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda, Gümüşyaka’nın sorunları masaya yatırıldı. Hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde, mahalle hakkında öngörülen çalışmalar ilgili birim müdürleriyle karşılıklı fikir alışverişi yapılarak görüşüldü.
 
 
GÜMÜŞYAKA MAHALLESİ’NDE TEMİZLİK BAŞLADI
Silivri’nin sayfiye kasabalarından biri olan Gümüşyaka’nın, yıllarca bakımsızlık içinde ve atıl durumda bırakıldığını belirten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yapılacak çalışmalarla beldenin yeniden hayat bulacağını ifade etti. Mahallede ilk olarak Temizlik ve Çevre Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ana yolların ve sokakların temizlik çalışmalarına başlandı. Yapılan toplantının ardından ekip arkadaşlarıyla birlikte Gümüşyaka sahilini dolaşan Başkan Işıklar, beldede bulunan dernekleri ve kahveleri de ziyaret etti.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol