Silivri Facebook
banner88

KADİR BARAN'IN KALDIĞI YERDEN DEVAM...

SİAD KARAKAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET EDİYOR

 

Geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeni ile hayatını kaybeden SİAD Başkanı Kadir Baran’ın ardından Denek Başkanı seçilen Hakan Kocabaş ve yönetimi AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Karakaş, SİAD yönetimine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek tekrar baş sağlığı dileklerinde bulundu.

 

 

KADİR AĞABEYİMİZİN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

 

Kadir Baran’ın vefatı ile SİAD Başkanı seçilen Hakan Kocabaş, derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ı makamında ziyaret etti. Karakaş’a yönetim kurulunu tanıtan dernek başkanı Hakan Kocabaş, “ Kadir başkanımızın Silivri İş Adamları Derneğine çok büyük emeği ve katkısı vardı. Silivri sanayisin gelişmesi ve Silivri’de istihdamın artması adına hem Silivri’yi hem de sanayicimizi düşünen çok önemli bir büyüğümüzdü. Bizlerde onun yolunda giderek yarım bıraktığı projeleri gerçekleştirmek ve yeni projelerle de hizmet vermek için görevi devraldık. Ben son zamanlarda, özellikle Islah Organize Sanayimizle ilgili sizin ve milletvekilimiz Tülay Kaynarca hanımefendinin emeğini çabasını ve gayretini biliyoruz. Bunu Kadir başkanımızda sıkça söylerdi. Bu manada ben derneğimiz adına sizlere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonra da elbirliği ile bu işi hep birlikte yürüteceğiz. Yönetimimizde her hangi bir değişiklik yok. Bizler Silivri için elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.

 

 

BİR NESLİN GELECEĞİNİ BİR ÖNCEKİ NESİL HAZIRLAR

 

SİAD Yönetimini İlçe Başkan Yardımcıları Dilek Demiral ve Yavuz Bayram ile birlikte karşılayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Kadir Baran hepimizin ağabeyi idi. Silivri Sanayisi için gece gündüz çalışan özellikle Silivri’ye ıslah organize sanayi kazandırılması için çok uğraşan ve çaba gösteren bir büyüğümüzdü. Onun yarım bıraktıklarını tamamlamak bizim boynumuzun borcudur. Ben Hakan bey’in nazarında tüm yönetiminize başarılar diliyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu da bilmenizi istiyorum. Silivri’nin gelişip büyümesi için Silivri’ye devlet yatırımları gerekiyor. Bu yatırımların gelmesi için elimizden gelen gayreti sergileyeceğiz. Köylerimizde ki biz artık köy demiyoruz çok modern mahalleler oldular. Hemen hemen hepsinde doğalgaz var. Bu hizmeti yıllar önce anlatsanız size gülerlerdi. Ama şu anda bir çok mahallemizde doğalgaz var ve diğer mahallelerimizin bir kısmında çalışmalar devam ediyor. Kalanlar içinde projelendirme çalışmaları başlayacak. Bu hizmetler bu yatırımlar, Silivri’ye yeni yatırımcıları çekecektir. Biz yapacağımız her hizmeti gelecek nesiller için yapıyoruz. Bunu özetleyen Hz. Mevlana’nın çok güzel bir sözü var. “ Bir neslin geleceğini, bir önceki nesil hazırlar”.  Bu düşünce ve mantıkla gelecek nesillerimize en güzel hizmeti nasıl yaparız onun peşindeyiz.” dedi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol