Silivri Facebook
banner88

KADİR TOPBAŞ ASRIN YATIRIMI İÇİN GELİYOR...

ASRIN YATIRIMI KOŞAR ADIM

 

 

Boğluca Deresinde çalışmaları devam edilen asrın yatırımı projesi tüm hızıyla devam ediyor. Haziran ayında başlayan çalışmaları İBB Alt Yapı Hizmetleri Müdürü Nusret Mum ilçemize gelerek yerinde inceledi.AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş,  İBB AK Parti Meclis üyesi Yalçın Yönet İlçe Başkan yardımcıları Yavuz Bayram, Mustafa Eren’in de katıldığı incelemelerde projelerin ayrıntıları detaylı bir şekilde incelendi.

 

İhalede tamamlanması gereken sürenin 380 iş günü olmasına karşın yapılan incelemelerde projenin teslim tarihinden önce Silivrililerin hizmetine sunulması bekleniyor. Derenin genişliğini 30 metre, 3,5 km.lik alanda derinlik 2,5 metreye iniyor, tabana da 40 cm. beton dökülüyor. Dere kenarı da pera taşı ile kaplanıyor. Dere üzerinde ise 5 yaya ve araç köprüsü inşa ediliyor ve dere kenarlarına korkuluk yapılacak. Bu çalışmaların ardından ise dere çevresine yürüyüş yolları, peyzaj düzenlemesi ve aydınlatma yapılacak.

 

Yapılan incelemelerin ardından çevre esnafı ve mahalle sakinleri AK Parti ilçe yöneticilerine teşekkür ederek memnuniyetlerini de belirttiler.

 

Ayrıca 8 Ekim 2012 Pazartesi günü ilçemizi ziyaret edecek olan İBB  Başkanı Mimar Kadir Topbaş asrın yatırımı ile ilgili ulusal ve yerel basınla bir araya gelecek.

 
 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol