Silivri Facebook
banner88

KAHVALTILAR HIZ KESMEDEN DEVAM...

KAHVALTI PROGRAMI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

 

            AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Sabah Kahvaltı programlarına tüm hızıyla devam ediyor. İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın makamında gerçekleşen kahvaltılı toplantılar Tokat Dutlucalılar derneği ile devam etti.

            Tokat Dutlucalılar Dernek Başkanı Rasim Yar ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinin katılım gösterdiği programda AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a misafirlerinin ağırlanmasın da İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Türker, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çaylak, Cumhuriyet Mahallesi Başkanı Duran Karagülmez, Ortaköy Mahalle Başkanı Ali Güçlü ve Danışma Kurulu Üyesi Hüseyin Kapısız eşlik etti.

            Sabah kahvaltıların da bir çok STK’nın ağırlandığını söyleyen İlçe Başkanı Metin Karakaş ‘’Düzenlediğimiz toplantılarda Silivri ile ilgili gerçekleştirdiğimiz ve düşündüğümüz projeleri paylaşıyor fikir alışverişleri yapıyoruz. İstanbul’un bir çok ilçesi Silivri’den çok sonra kurulmasına rağmen gelişmişlik açısından bizden çok daha öndeler. Amacımız Silivri’nin önünü açarak hem yaşanılabilirliği artırmak hem de ticari hayatı aktifleştirmektir.’’diyerek artan nüfusu da hesaba katarak projeler geliştirdiklerini belirtti. . Daha sonra, Tokat Dutlucalılar Derneği Başkanı Rasim Yar, Karakaş’a davetinden dolayı teşekkür ederek, yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Kahvaltı soru-cevap şeklinde gerçekleşen sohbetle sona erdi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol