Silivri Facebook
banner88

KANDEMİR'İN ZEHİR ZEMBEREK BASIN AÇIKLAMASI...

YILMAZ  KANDEMİR’İN  BASIN  AÇIKLAMASI:

 

            Bu akşam saat 19:00’da Silivri Belediye Başkanı tarafından Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına, Silivri Belediye Meclis Üyelerine ve Silivri protokolüne Bura Et Lokantası’nda yemek düzenlenmiştir.

            Özcan Bey, bu yemekli toplantı için Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne verdiği talimat gereğince 3-4 günden buyana CHP ve Ak Parti’li tüm meclis üyeleri tek tek telefonla aranarak bu akşamki yemeğe davet ediliyor ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne verdiği özel talimatla beni davet etmiyor.

            Silivrimiz’in basın emekçisi arkadaşlarımla böyle bir günü idrak etmemi engelleyen bu ayrımcı ve ötekileştirici zihniyeti şiddetle kınıyorum.

            Belediye Başkanı Sayın Özcan Bey, benim onun yüzünü görmek istemediğim gibi onun da benim yüzümü görmek istememesi normaldir. Herhalde Özcan Bey’in beni görünce kimyası bozluyor. Ama Silivri Belediyesi resmi bir kurumdur. Çocuk değiliz, evcilik oynamıyoruz. Ben sana küstüm, seni oyuna almıyorum, diyemez. 130 trilyon liralık bütçesi, 140 bin nüfusu olan, 860 km2’lik Silivri ilçesini yönetiyoruz. Beni sevse de sevmese de, beğense de beğenmese de, eğer tüm meclis üyelerini davet ediyorsa, beni de davet etmek zorundadır. Davet edip etmemek onun keyfine kalmış bir şey değildir.

            Selami Abisi, 3 defa üst üste belediye başkanı seçilince 3. dönem diktatörleşmişti. Bildiğiniz gibi Özcan Işıklar, Selami’nin Belediye Başkan Yardımcısıydı. Ama Özcan Bey, daha 1. dönemde, Selami Abisini diktatörlükte geçtiğini, şimdiye kadar yaptığı hareketlerle göstermiş oldu. Tarihçi olarak diktatörlerin sonunun ne olacağını kendisi çok iyi bilmesi gerekir.

            Özcan Bey, özellikle Ömer S. Çetin’in aklına uyup bu geceye beni davet etmemekle, önemsizleştirmek ve yok sayma gibi bir düşünce içindeyse, yaptığı düpedüz terbiyesizliktir ve Özcan Bey’in o belediye başkanlığı makamını kaldıramadığının göstergesidir.

 

 

           

YILMAZ  KANDEMİR

11.01.2013, Silivri

Mali Müşavir

            Bağımsız Belediye Meclis Üyesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi

           

 

                                                                      

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol