Silivri Facebook
banner88

Karakaş Ağrılılara Seslendi...

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Ağrılı hemşehrilerine seslendi:

ÇOCUKLARINIZI OKUTUN, GELECEĞE HAZIRLAYIN
Silivri Ağrılılar Derneği’nde konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Türkiye’nin 2023 vizyonu ile ülkemiz çok farklı bir noktaya yükselecek. Bugünden hazırlıklı olun. Çocuklarınızı okutun, geleceğe daha iyi hazırlayın” dedi.
Silivri Ağrılılar Derneği, hafta sonu Mega Saray Tesisleri’nde yemek düzenledi. Yemeğe AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayları Tülay Kaynarca ve Alpay Tarhan, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Yemekte derneğe katkı sağlayan kişi ve kurumlar arasında yer alan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayları Tülay Kaynarca ve Alpay Tarhan’a da teşekkür plaketi verildi. AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, salona girerken ve kürsüye ilerlerken bazı hemşehrileri O’nu ayakta alkışladı.

SİLİVRİ DÜNYA KENTİ OLUYOR
Yemekte konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri’nin dünya kenti olma yolunda ilerlediğini belirtti ve bunun için hazırlıklı olunması gerektiğini söyledi. Karakaş, “Türkiye’nin 81 ilinini mozaiğini taşıyan ender ilçelerden birinde yaşıyoruz. İster Ağrılı, ister Erzurumlu, ister Ordulu, ister Edirneli olalım burada yaşıyoruz. Ülkemizdeki ortak paydalarımızdan sonra ortak bir diğer paydamız Silivrili olmamızdır.
Silivri’de yaşayan Ağrılılar gerek ekonomik, gerek kültürel, gerekse sivil toplum hayatında  önemli bir yere sahip. Bizler 2. kuşağız. Türkiye’nin 2023 vizyonu ile ülkemiz çok farklı bir noktaya yükselecek. Bugünden hazırlıklı olun. Çocuklarınızı okutun, geleceğe daha iyi hazırlayın. Son dönem projeleri ile Silivri bir dünya kenti olma yönünde ilerliyor, buna hazırlıklı olmanın yolu da eğitimden geçiyor” dedi.

KAYNARCA VE TARHAN DESTEK İSTEDİ
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca da konuşmasında AK Parti’nin 2023 vizyonunda STK’lara önem verildiğini hatırlattı ve “12 saat, 12 gün, 12 ay değil tam 12 yıl sonrasını düşünen bu vizyon projeleri sağlayan AK Parti ekibine desteğinizi bekliyoruz” dedi.
Ağrılı olan AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Alpay Tarhan da, “Mecliste sizleri temsil etmek istiyorum” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol