Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ

PİRİ MEHMET PAŞA MAH. DANIŞMA MECLİSİ  TOPLANTISI

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Piri Mehmet Paşa Mahallesi Şubat ayı Danışma Meclisi toplantısı, ilçe teşkilatı konferans salonunda gerçekleştirildi. Divan Başkanı Hüsnü Kuzucu, divan heyeti Ömer Faruk Öztürk ve Muhsine Çiçek yönetiminde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle yönetimi ve partililer katıldı.

 

ANLAMLI BİR ZAFER KAZANACAĞIZ

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan ve her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Piri Mehmet Paşa Mahallesi Danışma Meclisi’nin açılış konuşmasını Mahalle Başkanı Firdevs Sargın gerçekleştirdi. Konuşmasında, seçim çalışmalarına diğer partilerin tam aksine, bir önceki seçimin bitmesinden itibaren başladıklarını ve hız kesmeden çalışmalara devam ettiklerini belirterek şöyle devam etti; “ Çok değerli hazirun, unutmayalım ki; bu kutlu dava Silivri davasıdır. Silivri’ye hizmetlerin yönlendirilmesi davasıdır. Bizler sahadaki çalışmalarımızla bunu ifade ediyoruz. Bu anlamda bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kutlu davada çalışmalarımızın farkında olan çok değerli mahalle halkımızda bizlerden destek ve ilgisini esirgemiyor. Bu vesile ile bu kutlu davaya sonuna kadar sahip çıkarak ekibimizle birlikte mahallemizde anlamlı bir zafer kazanacağımıza yürekten inanıyorum.  İnancımdaki en büyük dayanağım mahalle teşkilatımın gayretli ve istekli çalışmalarıdır. Rabbim bu kutlu yolda bütün AK Gönüllü dostlarımızın yardımcısı olsun.” Dedi.

 

AMACIMIZ “KESİNTİSİZ HİZMET”

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Piri Mehmet Paşa Mahalle Başkanı Firdevs Sargın’ın ardından, Mahalle Gençlik Kolları Başkanı Faruk Ünver, İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Eren, Mahalle Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanı Sevgi Erol da birer konuşma yaparak seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Daha sonra söz alan AK Parti İBB İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin ise yaptığı konuşmada, “2014 Yerel seçimlerine kadar, çalmadık kapı, girilmemiş bir gönül, fethedilmedik bir yürek kalmayana kadar azimle, aşkla, ahlakla, erdemle ve inançla geceyi gündüze katarak, kuyumcu titizliği ve dava şuuru ile çalışmalıyız” diyerek  AK Parti hükümetinin yaptığı yatırımlar hakkında bilgi verdi.  Girgin, “İl Özel İdaresi onarım ve diğer hizmet öneri şu şekildedir. Silivri Stadı ve çevresi onarımı. Köylerin yararlanacağı; süt sağma evi,kantar, ürün kurutma ünitesi. Silivri/Ortaköy Mahallesi Sezin Özdaş İÖO-Ek Bina yapım işi. Silivri Meslek Lisesi/İmam Hatip Okulu. Pirimehmet Paşa Mahallesi Adalet Meslek Lisesi. Selimpaşa Mahallesi Zihinsel Engelliler Okulu. Silivri Teknik Endüstri Meslek Lisesi Lojman Onarımı. Fenerköy İÖO onarım çalışması. Çanta Mahallesi Balaban İÖO.onarım çalışması. Yeni Mahalle İÖO. Yeni yapı. Çanta Mahallesi Abdullah Akbulut Ana Okulu. Gümüşyaka Mahallesi Ana Okulu projelendirme, yapım ve onarım çalışmalarımız devam etmektedir. Çiftçilerimize makine ve ekipman alımlarında % 50 devlet desteği sağlanmaktadır. Ayrıca il Özel İdaresi 2013 bütçesi ise şu şekildedir. Cari toplam 108.492.003 TL. Yatırım: 318.318.195 TL. Yedek-transfer: 33.189.802 TL’dir. Ve burada daha sayamayacağım birçok proje ve hizmet devam etmekte devletimiz kesintisiz hizmet amacı ile gece gündüz çalışmaktadır” dedi.

 

KARAKAŞ “AK PARTİ’NİN TEK RAKİBİ KENDİSİDİR”

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Piri Mehmet Paşa Mahallesi Şubat ayı Danışma Meclisi toplantısında kürsüye çıkan ve Danışma Meclisi Toplantısını yöneten heyeti başarısından dolayı tebrik ederek konuşmasına başlayan ilçe Başkanı Metin Karakaş, “Toplantıda ki heyecan ve katılımın başarıya dönüştüğünü ilgi ile izledim. Mahalle yönetiminin deki bütün arkadaşlarımızı ve çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İstanbul’ da 39 ilçenin 26’sı AK Partili Belediye Başkanları tarafından yönetiliyor. Bu belediyelerden bir tanesi mi kötü olmaz? Bir tanesi mi başarısız olmaz? Bütün belediyelerimiz hizmetlerini son sürat sürdürüyor. Başarıdan başarıya koşuyorlar. Çünkü AK Parti’de başarısızlığa tahammül yok. Başarısızları içerisinde barındırmaz. Bu başarıları takip eden, kontrol eden bir otokontrol sitemi var. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 2023 yılını hedef koyarken, Cumhuriyetin 100. Yılında pırıl pırıl bir ülke, dünyanın en güçlü ülkesi olmayı hedefledi. Daha da ötesine giderek 2071 hedefini belirledi. Başarı ve hizmet ile vatandaşlarımızın gönlüne giren bir partiyiz.  Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “ülkesini en çok seven ona en çok hizmet edendir.” Şimdi söyleyin bakalım ülkesini en çok kim seviyor? Silivri’ye yapılan yatırımlar ve hizmetler ortada şimdi söyleyin bakalım Silivri’yi en çok kim seviyor. Bu anlamda burada bulunan ve bulunamayan bütün partili arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol