Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ: BAŞARI BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA GELİR...

KARAKAŞ “DURMAK YOK HİZMETE DEVAM”

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, katıldığı birçok, düğün, nişan, cenaze, sünnet, taziye ve esnaf gezileri ile vatandaşlarla bir araya geliyor. İlçe binasında ki görüşmelerinden arta kalan zamanda gerçekleştirdiği ziyaretlerde Karakaş’ı ilçe başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri de yalnız bırakmıyor. Karakaş, hafta sonu gerçekleştirilen programların birçoğuna AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ile birlikte katılıyor.

 

SİYASETTE BAŞARIYI ‘BEN’ DEĞİL ‘BİZ’ ANLAYIŞI GETİRİR

 

Özellikle hafta sonları katıldığı birçok programa mutlaka parti yöneticileri ile katılan ve her fırsatta vatandaşlarla içi içe olan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “AK Parti teşkilatı içerinde ben anlayışı yoktur. Biz anlayışı vardır ve AK Parti’nin başarısının sebeplerinden biriside budur. AK Parti biz anlayışı ile yani kurumsal teşkilat yapısı ile hareket eder.” dedi.

 

BİZ HER ZAMAN MİLLETİ İLE İÇ İÇE OLAN BİR PARTİYİZ

 

AK Partinin sadece seçimden seçime vatandaşı hatırlayan bir parti olmadığına da dikkat çeken başkan Karakaş, “ 2009 yılında seçimi kaybetmemize rağmen, 4,5 yıl boyunca sanki yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam ettik.  Yaptığımız girişimlerle ilçemize milyonlarca lira değerinde yatırımlar geldi. İlçemizde muhalefet partisi olmamıza rağmen mevcut belediyeden daha fazla hizmet ettik. Eskiden köy olarak hitap ettiğimiz mahallelerimize, birçoğunun hayal bile edemeyeceği yatırımlar yaparak doğalgazı getirdik. Alt yapı, çalışmaları, arıtma tesisleri, asfaltlama çalışmaları, futbol sahaları, içme suyu şebeke yenileme çalışmaları ile köylerimiz artık birer modern mahallelere dönüşüyorlar. Bütün bu hizmetler başarılı bir ekiple gerçekleşir. AK Parti Silivri İlçe teşkilatı olarak, milletvekillerimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, meclis üyelerimizle, ilçe yönetimimizle, mahalle başkanlarımızla yaptığımız düzenli toplantılar ve danışma meclisi toplantıları ile sorunları ve talepleri tespit edip anında müdahale ediyoruz. İlçemizde ki bazı partiler milletvekillerini yada parti yöneticilerini sadece televizyonda yaptığı cezaevi ziyaretinden izlerken. Bizim partimizde neredeyse haftada en az 3 milletvekili Silivri’de. İl yönetim kurulu üyelerimiz her toplantımızda bizlerle. Genel Başkan Yardımcılarımız hiçbir davetimizi geri çevirmiyor. Bu gün yaklaşık 22 bin üye sayısı ile Silivri’nin en güçlü partisi olmamız, bu vatandaşlarımızla bağlarımızı koparmamamızdan ve onlarla hep iç içe olmamızdan, onlara verdiğimiz değerin farkında olmalarından kaynaklanmaktadır. Bizim işimiz millete hizmet etmek. İnşallah 30 Mart sabahı emanetimizi geri alacağız ve hizmetlerimize belediyecilik noktasında da kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol