Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ

KUŞÇU DERNEĞİNDEN TURAN VE KARAKAŞ’A PLAKET

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, hafta sonu düzenlenen Tokat Yeşilyurt Kuşçu Derneğinin Ortaköy Millet Bahçe’de düzenlediği dayanışma pikniğine katıldı. Piknikte Karakaş’a önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, belediye meclis üyeleri Metin Kaya, Osman Umuç ve ilçe başkan yardımcısı İsmail Taşkın’da eşlik etti. Dernek başkanı Ömer Geçit ve yönetimi tarafından  karşılanan Karakaş ve beraberindeki heyete Tokat yöresine özel katmer ve çeşitli ikramlarda bulunulurken, önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a derneğe olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

 

TURAN “ SİLİVRİ’YE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR”

 

Plaket töreninde söz alan önceki dönem belediye başkanı Hüseyin Turan yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, örf ve adetlerin yaşatıldığı derneklerin her zaman yanında olduklarını belirterek, “ Derneklerimizin kültürel miraslarımızı yaşatma noktasındaki gayretlerini görüyor ve biliyoruz. Bizler sizlerin her zaman yanınızdayız yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Silivri Belediyesinin AK Partili ekiple yönetildiği dönemdeki hizmetleri hala dimdik ayakta duruyor. Kirada olan bir belediye varken, oldukça modern bir belediye binası, adliye binası, hastaneler, alt ve üst yapılarla Silivri hizmet gördü. Allah’ın izni  ve sizlerinde desteği ile hizmet görmeye devam edecek. Şu anda ilçe başkanımız Metin Karakaş ile birlikte ilçe başkanlığı olarak da hizmetlerimiz devam ediyor.  Memleketleriniz neresi olursa olsun bizler Silivriliyiz. Silivrili olmaktan da gurur ve onur duyuyoruz. Silivri’de yaşamak bir ayrıcalıktır.” dedi. Konuşmasının ardından Hüseyin Turan’a derneğe olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

 

 

KARAKAŞ “HUZURUMUZU BOZAMAYACAKLAR”

 

Piknikte Hüseyin Turan’ın ardından kürsüye davet edilen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Tokat Yeşilyurt Kuşçu Köyü dernek yönetimini düzenledikleri organizasyondan dolayı tebrik ederek, şöyle konuştu; “ Tokat öyle büyük bir ilimiz ki; kendisinden daha büyük bir göçü farklı illere vermesine rağmen birliğini, beraberliğini asla bırakmamış ve kendi kültürünü farklı illerde de yaşatmaya devam ediyor. Bunun en güzel örneğine burada hep birlikte şahit oluyoruz. Silivri’ye baktığımız zaman da en çok göçün Tokat’lılar dan geldiğini görmekteyiz.  Tokat’ımız 11 ilçesi ile tarihi ve doğal güzellikleri ile kültürü ile adeta bir cennet. Tokat’lıların bizdeki yeri ve önemi de çok büyüktür. Yeşilyurt’un bütün köylerine de buradan sizlerin vasıtası ile selamlarımı göndermek istiyorum.  Bizler farklı illerden farklı kültürlerden gelsek de bizim vatanımızda, bayrağımızda birdir. Bizdeki bu kardeşlik duygusunu birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı bir olduk birlik olduk. Sizlerinde şahit olduğu üzere bu huzuru bozamadılar ve bozamayacaklarda.  Bu birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan ayımızı da tebrik ediyor, yapacağımız bütün ibadetlerin kabul olmasını temenni ediyorum.” Dedi. Konuşmasının ardından AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a da derneğe olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol