Silivri Facebook
banner88

Karakaş: Işıklar Pişkinlik Gösteriyor...

YATSIYA AZ KALDI!
AK Parti, Ortaköy’de meydana sığmadı. Meydan ve çevresindeki kalabalığa seslenen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “ Silivri Belediye Başkanı ‘Ben borçları sıfırladım, hiç borcum yok’ diyecek kadar da pişkinlik gösteriyor. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Ve yatsı da yaklaşmak üzere. Artık Silivri bunu gördü. Silivri gerçeğin ne olduğunu gördü. Size söz verdiklerini yapmadılar.” dedi.
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın Ortaköy’deki toplantısında meydan taştı. Meydan ve çevresindeki kahvehanelerden toplantıyı takip eden vatandaşların ilgisi, AK Partililer’in keyfine keyif kattı. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, Makedonya Geyve kökenli, Tekirdağlı AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, bayanların da yoğun ilgi gösterdiği meydandaki coşkulu kalabalığa hitap etti. Toplantıyı yaklaşık 500 kişi takip etti.

ALLAH TARAFINDAN ŞANS GELDİ
Toplantının açılış konuşmasını Ortaköy Mahalle Muhtarı Fedai Güzdemir gerçekleştirdi. Güzdemir, “Bizlere Allah tarafından bir şans geldi. Tülay Hanım’ı hepiniz tanıyorsunuz. Sayın Mustafa Şentop da Rumelili, Geyveli. Bu, bizlere çok büyük bir şans. Bu şansı değerlendirmenizi istiyorum. Sayın milletvekilimiz ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum” dedi.

SEZGİN EMİR: 1. PARTİ ÇIKARAK DAHA ETKİLİ HİZMETLERİ ORTAKÖY’ÜMÜZE KAZANDIRMAK İSTİYORUZ.
AK Parti’nin Ortaköylü Silivri Belediye Meclis Üyesi Sezgin Emir de konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. Ortaköy için yazdığı şiiri seslendiren Emir, “İbrahim Çilingiroğlu ve Muammer Öztürk kardeşlerimizin derin acısını yaşıyoruz ve genç kardeşlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz.
Ortaköy’ümüze hizmet isteklerini, hizmet arzularını ortaya koyan ve ahirete intikal etmiş olan, tüm muhtarlarımızı ve belediye olduğumuz dönemde aday olarak Ortaköy’e hizmet etmek isteyen rahmetli Memduh Dinçsoy ve Harun Çorbacıoğlu’nu rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz.
Ortaköy Belediyesi döneminde Ortaköy’ü yönetmeye aday olarak Ortaköy’e hizmet sevdalarını ortaya koyan Süreyya Güvenç, Bulcan Ergun, Fethi Ateş büyüklerimize teşekkür ediyoruz.
AK Parti bayrağımızı başarı ile temsil eden Nevzat Elibol büyüğümüze teşekkür ediyoruz
1994-2009 yılları arasında 3 dönem belediye başkanlığı yapmış ve Ortaköy’e hizmet etmiş olan Erdinç Tabak’a ve 3 dönemde de görev yapan belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz.
Ortaköy’ümüzde bir büyük mutabakat, bir büyük uzlaşı arıyoruz. Köyümüzün hak ve menfaatlerini korumak adına buradan 1. parti çıkarak daha etkili hizmetleri Ortaköy’ümüze kazandırmak istiyoruz.
Sezin Öztaş İlköğretim Okulu bahçemize 2011-2012 döneminde yapılacak olan ilave yeni okul inşaatının yapılması ile ilgili sürece katkı sağlayan il genel meclis üyelerimize ve ilçe başkanımız Metin Karakaş’a teşekkür ediyoruz.
Kavaklı yolunun yağmur suyu kanalları yapımı ve kavaklı virajı genişletilmesi ile ilgili çalışmalar tamamlanmış olup önümüzdeki süreçte sıcak asfalt ile kaplanması hizmetini Ortaköy’e kazandıran ilçe başkanımız Metin Karakaş’a teşekkür ediyoruz.
Toplantımıza katılan milletvekili adaylarımız Tülay Kaynarca ve Mustafa Şentop’a AK Parti Ortaköy Teşkilatı ve Ortaköy halkı adına teşekkür ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

TEK VATAN, TEK MİLLET, TEK BAYRAK
“Biz Silivri’de çok ciddi işlere imza atmış bir ekibiz. Elimizde bulundurduğumuz makamları, bu ilçe için, bu belde için sonuna kadar kullanan bir siyasi partiyiz.” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, CHP’nin her yerde farklı konuşarak kafa karıştırmaya çalıştığını söyledi. Karakaş, "Sayın Başbakanımız, Türkiye’nin her yerinde aynı şeyi söylüyor. Tek vatan, tek millet, tek bayrak diyor ama görüyorsunuz özellikle ana muhalefet partisinin foyası ortaya çıktı. Hakkari’de yapmış olduğu mitingle kimlerle işbirliği yaptığını da aziz milletimize gösterdi. Ve maalesef üzülerek söylüyorum ki ana muhalefetin genel başkanı Hakkari’de Türk bayrağını miting alanına sokamayacak kadar aciziyet gösterip 150 tane oy aldığı Hakkari’de başka güçlerle işbirliği yaparak miting alanını doldurmaya çalıştılar.  Tunceli’de af, Hakkari’de özerklik diyerek, Trakya’ya geldiğinde “2B’leri bedava vereceğim” diyerek, yalanlarla insanların kafasını karıştırarak oylara talip olmaya çalışıyorlar.
Geçmiş dönemde hangi projeyi desteklemişler? Bu milletin hayrına olan hangi projeye “Evet” demişler?” dedi.

ATATÜRK’E, GENÇ CUMHURİYETİMİZE YAKIŞIR BİR HEDEF ORTAYA KOYDUK
AK Parti’nin 2023 vizyonundan bahseden Karakaş, “Genel başkanımız, Başbakanımız Cumhuriyetimizin 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yakışır, genç cumhuriyetimize yakışır bir hedef ortaya koymuş, 2023 yılında aziz Türk milletimizi, Türkiye Cumhuriyeti’ni dünyanın en önemli 10 ülkesinden biri getirme yolunda hedeflerini ortaya koymuştur. Bugün Atatürk’ü sadece siyasi malzeme konusu yaparak, O’nu siyasi söylemlerle istismar etmek isteyenleri, cumhuriyeti aynı şekilde istismar edenlerin foyasını ortaya çıkartmış ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine yükselme noktasındaki hedefini Sayın Başbakanımız kendisine şiar edinerek Türkiye’yi emin adımlarla oraya ilerletmektedir.” şeklinde konuştu.
 
BİZİM BİLMEDİĞİMİZ YANLIŞLARI MI VAR?
CHP’nin Silivri’den Silivrili birisini aday göstermeyecek cezaevinden aday tercih etmesini eleştiren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Bugün Silivri’ye baktığımız zaman şunu gururla söylemek istiyorum. AK Parti, Genel Başkanımız Silivri’ye ayrı bir değer veriyor. Biz isterdik ki karşımızda bir milletvekili adayı olsun, ana muhalefetin de muhalefetin de seçilecek yerden adayı olsun. El ele, kol kola, gönül gönüle versinler ve Silivri’nin projelerini mecliste hep beraber tartışsınlar, menfaati olan konularda da el ele hareket ederek Silivri’mize menfaat sağlasınlar. Baktık ki ana muhalefet partisinde 3 dönem ilçe belediye başkanlığı yapmış bir arkadaşa – seversiniz veya sevmezsiniz, hiç önemli değil- “Siz Silivri’nin milletvekili adayı olamazsınız” dediler. İlçe başkanlığı yapmış arkadaşa  “Siz Silivri’nin milletvekili adayı olamazsınız” dediler. İl Genel Meclis Üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği veyahut o partini bayrağını dalgalandırma noktasında her şeyini feda etmiş insanlara “Siz Silivri’nin milletvekili adayı olamazsınız” dediler. Bu arkadaşların kusuru ne? Bizim bilmediğimiz yanlışları mı var? Gerçekten ana muhalefet olarak, muhalefet olarak Silivri’yi temsil edememe noktasında bir aciziyetleri mi var? Bizlere bunları söyleyin. Kim olacak Silivri’nin adayı? Cezaevinden birisi. Peki, bu gerçekten Silivri’nin sorunlarını biliyor mu? Silivri’yi gerçekten temsil edebilir mi? Bunu cezaevinden neden çıkartmak istiyorsunuz. 6 ay önce hani “Dokunulmazlıklar kalksın” diye televizyonlarda, manşetlerde yaygara koparıyordunuz? Ne oldu? Niçin onları dokunulmazlık zırhına büründürerek çıkartmaya çalışıyorsunuz? Sizin gizli ajandanız mı var? Sizin gizli anlaşmalarınız mı var? Bizim bilmediğimiz işbirliğiniz mi var? Sandık başına giderken ana muhalefetin hangi güçlerle işbirliği yaptığının en güzel örneği Silivri örneğidir.” ifadesini kullandı. 

BELEDİYE BAŞKANI DOĞRU SÖYLEMİYOR
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri Belediye Başkanı’nı eleştirerek devam ettiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Karşımıza milletvekili adayı çıkmayınca belediye başkanı çıktı. 2 yıl içinde ne yaptı? Silivri’de 45 trilyonluk yatırım nerede? 2 tane yol var. Dünkü mecliste Silivri Belediyesi 5 trilyon daha borçlandı. Kendi oylarıyla bu kararı aldılar. Silivri Belediyesi’nin borcu 82 trilyona çıktı, resmi evrakları var, kendi imzası var, bunu bile doğru söylemiyor. Peki önümüzdeki 3 yıl içinde ne yapacaksın? O da yok!

SONUNCU PARTİ DE ÇIKSAK HİZMET EDER, SAHİP ÇIKARIZ
Ortaköy’den Silivri Belediyesi’ne geçen arkadaşlarımız personel fazlalığı var diye İl Tarım Müdürlüğü’ne, Kültür Müdürlüğü’ne, Turizm Müdürlüğü’ne gönderdi ama bugün Silivri Belediyesi’nde çalıştırmak için Ataköy’den, Çorlu’dan servis kalkıyor. Dışarıdan getirdiği adamları Silivri Belediyesi’nde çalıştırıyor. Hani nerede Silivri’yi sevmek? Nerede kendi insanına sahip çıkmak? Buraki insanlara kıran mı girdi? Buradaki insanlar belediyeciliği bilmiyormu ki İstanbul’dan getiriyorsun? Buradaki adamların günahı ne? Niçin gönderdin? Onların da çoluğu çocuğu var. Çoğu da CHP’li olan bu insanlar bize geliyor, “Başkanım yardım edin, Silivri’ye gelelim. Yollarda perişan oluyoruz” diyorlar. Bizim şiarımızda zaten CHP’li, AK Partili, MHP’li, hiç fark etmez. Elimizde imkan varsa sonuncu parti de çıksak hizmet ederiz, o çocuklarımıza, o evlatlarımıza da bizler sahip çıkacağız.

SİLİVRİ BELEDİYESİ BATMAK ÜZERE!
Silivri Belediyesi batmak üzere. Hani diyor ya, Gıda Bankası’nda şunları yaptım, bunları yaptım. Yahu personelin giyecek yardımı, yiyecek yardımı 2 yıldır ödenmiyor! İkramiyeleri 2 yıldır ödenmiyor. Bu hale gelmesine rağmen, “Ben borçları sıfırladım, hiç borcum yok” diyecek kadar da pişkinlik gösteriyor. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Ve yatsı da yaklaşmak üzere. Artık Silivri bunu gördü. Silivri gerçeğin ne olduğunu gördü. Size söz verdiklerini yapmadılar.    

TABAKOĞLU DA TOPLANTIYA KATILDI
Karakaş, konuşmasını tamamladığı sırada Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu toplantı alanına girdi. Tabakoğlu, selamlama konuşmasında davet üzerine her siyasi partinin toplantısına katıldığını belirterek teşekkür etti. Kaynarca’nın kendisini ziyaretinde “Size Ortaköy’de destek vereceğim” diyen Tabakoğlu’nun davet üzerine toplantıya katılması dikkat çekti.

GÜVENİNİZİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ
Adaylığı açıklandıktan 12 saat sonra Ortaköy’de sabah kahvaltısına katıldığını hatırlatarak “O yüzden Ortaköy benim için çok farklı” diyen AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, “Silivri’nin her yerinde, her noktasında hizmet etmek bize nasip oldu. İnşallah yarın da Silivri’nin sorunlarını çözüm konusunda Ankara’da bu kardeşinizin emeği olacak. Bizler ekip çalışmasıyla başarıyı sağlayabiliyoruz. Biz bundan sonraki dönemle ilgili olarak artık futbol takımı tutar gibi parti tutmamak lazım. Artık dedemin, babamın partisi diyerek ideolojik bakmamak lazım. Siz bize güç verin ki, biz o gücü Silivri’ye, Ortaköy’e, İstanbul’a, Türkiye’ye taşıyalım.
Siyaset hizmet işi, hizmet AK Parti’nin işi. Bunu 2002-2011 yılları arasında çok net gösterdik. Hastanesinden adliyesine, belediyeden sosyal hizmetlere yaptıklarımız ortadadır. Bizler siyaset yapan ekip arkadaşlarımız olarak, Silivri’de 3 evladıyla, ailesiyle yaşayan bir kardeşiniz olarak güveninizi boşa çıkarmayacağız” dedi.

EN ÇILGIN PROJE SİVİL ANAYASA OLACAK
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı, Makedonya Geyve kökenli, Tekirdağlı anayasa hukukçusu Prof. Dr. Mustafa Şentop da konuşmasında sivil anayasanın önemine değindi. Şentop, “Türkiye’nin en çılgın projesi sivil anayasa olacak” dedi.

ORTAKÖY ÇİÇEKLERLE TEŞEKKÜR ETTİ
Toplantının bitiminde AK Parti’nin çiçeği burnunda üyesi emekli asker Erol Karakoç’a parti rozeti AK Parti Bölge Milletvekili Adayı Prof.Dr. Mustafa Şentop tarafından takıldı. Toplantı, Ortaköylü bayanların AK Parti heyetine çiçek hediye etmesiyle sona erdi. 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol