Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ KİME DUA ETTİ?

GÖNÜL SOFRALARI BU KEZ KAVAKLI’DA KURULDU

 

İBB Açık hava iftarları kapsamında Silivri Kavaklı Mahallesinde 2 bin kişilik gönül sofraları kurdu. AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır, AK Parti Silivri İlçe Başkanı ve İBB Meclis Üyesi Metin Karakaş, Önceki dönem Silivri Beleye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert, AK Partili İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kavaklı Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar sonrası birer selamlama konuşması yapan AK Parti Kavaklı Mahalle Başkanı Cengiz Han ve Belediye Meclis Üyesi Tamer Akın, birlik ve beraberlik mesajları vererek, Kavaklı’da düzenlenen iftar dolayısı ile İBB Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür ettiler.

 

 

KARAKAŞ’DAN MISIR VE SURİYE’YE DUA

 

Kavaklı iftarında konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Ramazan ayı boyunca kurulan iftar sofralarının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ifade etti. Ramazan paylaşmaktır. Paylaş ki kardeş olasın sloganı ile bu Ramazan da toplam 71 bin kişi ile iftar yapılacağını da söyleyen Karakaş, “ Bizler sadece Silivri’de, iftar yapmıyoruz. Çanakkale’de, şehit torunları ile müthiş bir iftar gerçekleştirdik. Önümüzde ki günlerde de Bulgaristan’da ki soydaşlarımızla bir araya gelerek iftar yapacağız. Bulgaristan’da kiraladığımız bir futbol sahasını dolduracak olan binlerce soydaşımızla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu ve heyecanını geçen yıl olduğu gibi bu yılda yaşayacağız. Bizler tıpkı bu gönül sofralarında olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi bozmadıkça, bu ülkenin de bu milletin de sırtı yere gelmeyecektir. Bu gün artık dünya ülkelerinin tanıdığı bir Türkiye var. Gücüne güç katan bir Türkiye var. Aynı zamanda dünyanın gözü üzerinde olan bir de lider var ki, onun adı Recep Tayyip Erdoğan. Özellikle Sayın Başbakanımız konuştuğu zaman Balkanlar ayağa kalkıyor, Kafkasya, Ortadoğu,  Kuzey Afrika ayağa kalkıyor. Yani bundan 100-150 yıl önce aynı sancak altında yaşadığımız o milletler ayağa kalkıyor. İnşallah, Mısır’da, Suriye’de yaşan olaylarda artık mazlum kanı dökülmez. Orada buluna kardeşlerimizin de bir an önce huzura ve barışa erişmelerini  Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Ayrıca katılımlarınızdan dolayı da sizlere çok teşekkür ediyor. Yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi.

 

ATTIĞIMIZ HER ADIM BU MİLLETE HİZMET İÇİN

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır’ise konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ramazan aynın önemi ve genel siyasete de değinen milletvekili Kaçır“ Bizler milletvekilleri olarak sizlere hizmet için varız. Attığımız her adım bu millete hizmet içindir. Bu ülke içindir. Ben bu sofraların kurulmasında emeği geçen herkesi kutluyor, Ramazan ayının huzuru, bereketi ve izzeti üzerinize olmasını diliyorum.” dedi. İftar yemeği sonrasında AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır ve berberinde ki heyet Kavaklı ‘da kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek çay sohbeti yaptı. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol