Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ: SİLİVRİ ÖZGÜVENİNİ KAYBETTİ...
SABAH BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

AK parti Silivri İlçe Başkanlığı Yeni Mahalle teşkilatı ile buluştu. Sabah Buluşmaları Programları dahilinde bu kez Garden Arkası mevkiinde Yeni Mahalle teşkilatı ile bir araya geldi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yöneticileri, Belediye meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı. Gerçekleşen toplantıya Yeni Mahalle Başkanı Kasım Yıldırım ve Mahalle teşkilatı da tam kadro hazır bulundu. Sabahın ilk ışıklarında gerçekleşen kahvaltılı toplantıya mahalle halkı da teveccüh göstererek yoğun bir katılım sağladılar.

Kahvaltının akabinde başlayan toplantı da mahalleden Sorumlu Meclis Üyesi Osman Umuç’un açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra söz alan İlçe Başkanı Metin Karakaş katılımcılara Silivri geneli ve mahalle ile ilgili bir konuşma yaptı. Karakaş yaptığı konuşmada ‘’ belediyecilik dönemimizde ilk hizmet etmeye başladığımız bölgelerden biri sizin mahalleniz oldu. Daha ilk icraatlarımız da belli etmiştik ki bizden öncekiler gibi sadece merkez odaklı bir belediyecilik yapmayacaktık ve sizler de şahitsiniz yapmadık. Mahallenizin su, kanalizasyon, yol gibi eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalarımızı dönemimiz boyunca devam ettirdik. Silivri dönemimizdeki gelişimiyle bir özgüven kazanmıştı. Bir örnek vermek gerekirse dönemimizde arsa fiyatlarınızla şimdiki fiyatlar aynı değil çünkü kazandırdığımız özgüveni Silivri kaybetti. Yaklaşık dört ay önce İBB’den geçen 80 ada planları hala uygulamaya geçmedi. Birileri imarın açılmasını istemeyip kısır çekişmelerle Silivri’nin gelişiminin önüne geçiyorlar. İstanbul’un nüfus artışının istense de istenmese de Silivri’ye doğru kayacağı gerçeği kaçınılmaz. Bunu görmemezlikten gelmek Silivri’yi yaşanmaz bir hale büründürmektir. Eğer bu gerçeği kabul eder de ona göre plan ve projeler geliştirilirse işte o zaman bu önlenemez nüfus artışı Silivri’ye zarar vermeyecektir. Bizim amacımız bugünün Silivri’sine hizmet etmek olduğu gibi yarınlara da yaşanılabilir bir ilçe bırakmaktır.’’ Diyerek sözlerine son verdi. Gerçekleşen kahvaltılı toplantı katılımcılarla sohbet havasında devam ederek son buldu.

Ak Partili heyet daha sonra bölgede bulunan okulları ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretler sırasıyla Namık Kemal İlkokulu ve Şerife baldöktü Anaokulu’na gerçekleşti. Okul Müdürlerini makamlarında gerçekleşen ziyaretler de eğitim ve öğretimle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.Programın son durağı Silivri Mimar Sinan İlk Okulu oldu. Ak Partili Heyet Burada öğrencilerin hazırladığı bir programa katılarak Okul Aile Birliğinin düzenlediği kermesi ziyaret etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol