Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ TOKATLILAR'I YİNE COŞTURDU...

KARAKAŞ TOKATLILAR’I YİNE COŞTURDU

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş hafta sonu memleket dernekleri tarafından düzenlenen pikniklere katıldı. Tokat Dutlucalılar Derneği, Öz Zonguldaklılar Derneği ve Tokat Yeşilyurt Kuşçular Derneklerinin pikniğinde Karakaş’a önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Osman Umuç, Metin Kaya ve ilçe başkan yardımcısı İsmail Taşkın da eşlik etti.

 

DUTLULACALILAR AYAKTA ALKIŞLADI

 

Tokat Sulusaray Dutlucalılar Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından bu yıl 8.si düzenlenen “ Katmer Şöleni” kapsamında Çatalca’da gerçekleştirilen pikniğe katılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, dernek başkanı Rasim Ağar ve yönetimi tarafından davul-zurna ile karşılandı.  Tekvando gösterileri ve bir takım sosyal etkinliklerinde gerçekleştirildiği piknikte konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, binlerce kişinin katıldığı piknikte birlik ve beraberliği sağlayan dernek yönetimini tebrik ederek, “ Piknik denilince  Dutlucalılar Dernek pikniğinin ayrı bir havası ve ayrı bir güzelliği olduğunu her zaman dile getirmişizdir. Burada ki kalabalığı ve coşkudan da görüldüğü üzere yine muhteşem bir pikniği icra ediyoruz. Şanınıza yakışan bu organizasyondan dolayı dernek başkanımız Rasim kardeşimizin şahsında emeği geçenleri tebrik ediyorum. Tokat denildiği zaman aklımıza, Sulusaray gelir, Zile, Turhal, Erbaa, Başçiftlik, Niksar, Reşadiye, Almus, Artova, Pazar, Yeşilyurt gelir.” Dedi ve bu ilçelerin tarihi ve doğal güzelliklerini, coğrafi özelliklerini ve köylerini tek tek sayarak selam gönderdi. Dutluluca’yı da tüm detayları ile de anlatan Karakaş’ın konuşması bittikten sonra piknik alanını dolduran yüzlerce kişi tarafından coşku ile ayakta alkışlandı. Ekin Tv’den de canlı yayınlanan 8. Katmer Şölenini dolduran kalabalığa, Tokat’ın yerel yemeklerini ve yöresel özelliklerini de hatırlatan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Tokatlılara, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Harun Karakaş, Tülay Kaynarca ve İBB Başkanı Kadir Topbaş’ında selamlarını iletti. Karakaş konuşmasının sonunda Dutlucalılar’ın Ramazan’ını da tebrik ederek, “ Başı rahmet, ortası mağrifet, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayınızı da tebrik ediyor, oruçlarımızın ve ibadetlerimizin kabulünü Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

 

KARAKAŞ’DA ŞEHİT AİLESİNE ANLAMLI HEDİYE

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a derneğe olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi ve onur belgesi verildi. Katmer Şöleni kapsamında el yapımı ahşap kağnı arabasını da dernek yararına düzenlenen müzayede de satın alan başkan Karakaş, kağnı arabasını, şehit yakını bir aileye hediye ederek “ Ben izniniz olursa bu hediyeyi, Tokat’ımızın Silivri’de oturan şehidi olan Mehmet Duracak’ın kardeşi aynı ismi taşıyan Mehmet Duracak’a hediye  etmek istiyorum. Vatanımızı bölmek isteyenlere karşı en güzel cevabımız birliğimiz beraberliğimiz ve kardeşliğimiz olsun diyor, hepinize saygı sevgi ve selamlarımı iletiyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol