Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ'IN EN MUTLU OLDUĞU AN...

SİYASİ HAYATIMDA EN MUTLU OLDUĞUM HİZMET OKULLAR

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, çok sısa bir süre içerisinde tamamlanarak hizmete hazır hale getirilen 75.Yıl Okulunu ziyaret etti. 16 Eylül’de resmi açılışı yapılacak olan okulu bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte ziyaret ederek son hazırlıkları yerinde inceleyen Karakaş, “ Siyasi hayatım boyunca yaptığım hizmetler içerisinde beni en çok mutlu eden yeni okullar olmuştur” dedi.

 

 

SİLVİRİ’YE MUHTEŞEM BİR OKUL KAZANDIRILDI

 

Silivri Cumhuriyet Mahallesinde 7 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak yeni eğitim döneminde hizmete girecek olan 75. Yıl okulunu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çaylak, Mustafa Türker, İsmail Taşkın, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Mahallesi Başkanı Duran Karagülmez, Cumhuriyet Mahallesi sorumlu meclis üyeleri Tamer Şişman, Metin Kaya ve Cumhuriyet Mahallesi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ı Okul Müdürü Osman Akgül karşıladı. Okulda ki son hazırlıklar hakkında başkan Karakaş ve beraberindeki heyete bilgi veren Akgül, “Okulun yapımında büyük katkısı olan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a, İl Genel Meclis Üyelerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca okulumuzun yeşillendirilmesi adına bize onlarca ağaç gönderen, çöp kutusu ve bank gönderen İBB Başkanımıza ve yetkililerine de ayrıyeten teşekkür etmek istiyorum. Okulumuzu proje aşamasından bu günkü son haline gelene kadar sürekli ziyaret ederek takip eden AK Parti İlçe Başkanı Metin beyin eğitime verdiği önemi ve desteği bu süreçte çok iyi gördük. Müthiş bir heyecan ve şevk ile bu muhteşem okulu Silivri’mize kazandırdı.” dedi.

 

KARAKAŞ “OKULLAR BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ”

 

Okulda ki son hazırlıkları ve taşınma sürecini yerinde görmek üzere 75.Yıl Okulunu ziyaret eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “ Eskiden okul temelleri atılır, kırk tane müteahhit değiştirir,  yıllarca bu okulların bitmesi beklenirdi.  AK Parti hükümetinin iş başına gelmesi ile birlikte artık temeli atılan okullar, bu okulumuzda olduğu gibi 7-8 ay gibi çok kısa bir sürede tamamen bitirilerek hizmete giriyor. Sadece okullar değil devlet eliyle yapılan bütün yapılar bu şekilde sonuçlanıyor. 16 Eylül’de resmi açılışını yapacağımız 75.Yıl okulumuz da 8 derslikli ortaokul, 12 derslikli ilkokul ve 2 derslikli anaokulumuz mevcut. Özellikle anaokulumuzda çocuklarımız için her şey düşünülmüş. Ayrıca meslek liselerine olan yoğun başvuru nedeni ile bu sene bu okulumuzda 8 dersliğimizi Necip Sarıbekir Ticaret Meslek Lisesine ayırdık. Bir yıl boyunca okulumuzun 8 dersliğini kullanacaklar. Okullar bizim göz bebeğimiz gibi, bütün öncelikleri okullarımız için sarf ediyoruz. Siyasi hayatım boyunca beni en çok mutlu eden hizmet okullardır. Bunu çok önemsiyorum. Çünkü burada eğitim görecek çocuklar bir gün gelecek ilçemizin, ilimizin, belki de ülkemizin birer yöneticileri olacaklar. O sebeple çok iyi eğitim almaları şart. Bu yüzden çok kaliteli ve modern okullar inşa ediyoruz.” dedi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol