Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ'TAN YOĞUN MESAİ...

KARAKAŞ’A PİKNİKLERDE BÜYÜK İLGİ VARDI

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, hafta sonu memleket dernekleri tarafından düzenlenen pikniklere katılarak, birlik beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Hafta sonu gerçekleştirilen, Ağrılılar Derneği, Tokat Sulusaray Tekkeyeni Köyü Soy.Yard. Day. Dern., Tokat Artova Deveci- Karkın Köyü Derneği, Tokat Sulusaray Buğdaylı Köyü Derneği  ve Gümüşyaka Trakyalılar Derneği pikniklerinde yoğun ilgi ile karşılanan Karakaş, katkı ve desteklerinden dolayı dernek yetkililerinden teşekkür plaketine layık görüldü.

 

BİZİM İŞİMİZ  SİZE HİZMET ETMEK

 

Geçtiğimiz hafta sonunu oldukça yoğun geçiren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, bir biri ardına gerçekleşen dernek pikniklerine, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte katıldı. Başkan Karakaş, memleket dernekleri tarafından gerçekleştirilen pikniklerde yaptığı konuşmalarda, birlik ve beraberlik mesajları vererek,  “bizim işimiz gücümüz sizlere hizmet etmek. Sizler yeter ki bir olun birlik olun. Burada ve bütün Türkiye’de olduğu gibi, Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i ile  alevisi, sünnisi ile biz bir bütünüz biriz, beraberiz. Bizlerin bu kardeşlik duygusu içerisinde sımsıkı bağlı olduğumuzu görenler, bizleri bir birimize düşürmeye çalışıyor. Ama şunu bilmiyorlar; bu milletin bayrağına, vatanına, inancına göz dikildiğinde bu millet bir olur, beraber olur. Hangi siyasi partiye mensup olursak olalım bizim işimiz sizlere hizmet etmek, bu vatan hizmet etmek. Çünkü biz milletimizi de, vatanımızı da çok seviyoruz. Bura da sizlere de çok büyük vazifeler düşüyor. Bir zamanlar yaşadığınız memleketlerinizden kopup geldiğiniz bu topraklarda, geldiğiniz yeri unutmayarak, Tokat’ın, Ağrı’nın, Trakya’nın vs. bütün illerimizin gelenek görenek, örf ve adetlerini kısacası bütün kültürel miraslarını yaşatmalısınız ve yaşatıyorsunuz. Bu vesile ile sizlere canı gönülden tebrik ve teşekkür ediyorum.” dedi.

 

KARAKAŞ HASTA VE CENAZELERİ DE UNUTMADI

 

Hasta ve taziye ziyaretlerini de yoğun programına sığdıran AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Sevim Avni Çoğal İ.Ö.Okulu Müdürü Birol Çetin’in oğlu Şamil’in sünnet düğününe, Belediye Meclis Üyesi Yusuf Köroğlu ile birlikte Göksel Açan ailesinin düğün törenine, Ağrı eşrafından Mülazım Bulut’un Oğlu İnan Bulut’un düğün törenine, Selahattin Öpçin’in torununun sünnet düğününe, Florya’da Saim Bahadır’ın oğlunun düğününe, Mehmet Kahraman’ın oğlunun düğününe, AK Parti Silivri yeni mahalle yönetim kurulu üyesi Orhan Alkaya’nın babası, Şamil Alkaya’nın cenaze törenine, Van eşrafından Tacettin Baysal’ın oğlu Murat Baysal’ın nikah törenine, öneki dönem belediye Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ile birlikte,  Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu’nun Hasan Aksel’in düğününe, Kars eşrafından Resul Aksu’nun oğlunun düğününe ve daha bir çok ziyarette bulunarak yoğun bir hafta sonu mesaisi gerçekleştirdi. Karakaş’a yaptığı ziyaretlerde, AK Partili Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Karakaş son olarak kalp rahatsızlığı nedeni ile evinde istirahat eden AK Parti Belediye Meclis Üyesi Metin Kaya’yı belediye meclis gurubu ile ziyaret ederek bir kez daha geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kaya’nın sağlık durumu oldukça iyi.

 

 

 

>

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol