Silivri Facebook
banner88

KAVAKLI'YA BÜYÜK MÜJDE...

KAVAKLI’YA BÜYÜK MÜJDE

            AK parti Silivri İlçe Teşkilatı Kavaklı Mahallesi’nde İBB Meclisi İmar Komisyonunda görüşülen 1/5000’lik planlar doğrultusunda bilgilendirme toplantısı yaparak bölge halkının da taleplerini dinledi. Toplantıya Kavaklı Mahallesi ve Ortaköy Mahallesinden vatandaşların katılımı ile gerçekleşti. Bölge halkının uzun süredir beklediği planların İBB Meclisinden geçmesinden sonra konuyla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isteyen bölge halkının talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen toplantıya katılım yoğundu. AK Parti Silivri Belediye meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkan yardımcıları ve ilçe yöneticileri de toplantıda hazır bulundu.

            İBB Meclis Üyesi AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş yaptığı bilgilendirme konuşmasında, Kavaklı Mahallesinin yeni planlamayla gelişim göstereceğine vurgu yaptı. Silivri’ye yapılacak olan havaalanında planlar dahilinde hayata geçirileceğini belirterek bu bağlamda da Silivri’ye yapılacak olan metronun yine Kavaklı Mahallesi’nden geçeceğini de söyledi.

KAVAKLI GİŞELERİNE KAVUŞUYOR

Kavaklı mahallesine bir müjdeli haber daha veren Karakaş; E-6 otoban yolunun Selimpaşa ve Silivri gişelerinin arasında kalan bölgeye yeni gişeler kurulmak suretiyle Kavaklı Mahallesine direk bağlanacak yeni bir otoban bağlantı yolu yapılacağının müjdesini verdi.  Yapılacak olan bağlantı yolu Silivri’ye ulaşım için kullanılan mevcut gişelerden daha avantajlı bir alternatif sağlayarak ulaşımı kolaylaştıracağı gibi Kavaklı Mahallesi’ne de ayrı bir hareketlilik getirecek.

Toplantı yapılan bilgilendirme konuşmasından sonra katılımcı olan bölge halkının söz alarak talep ve sorularının dinlenmesiyle son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol