Silivri Facebook
banner88

KAYMAKAM'DAN KARAKAŞ'A PLAKET...

TURGUT REİS’TEN TEŞEKKÜR

 

            Turgut reis ilk Okulu Aile Birliği geleneksel kermesini gerçekleştirdi. Kermes Okulun girişinde yapıldı. Kermeste bizzat Okul Müdürü ve okul Aile Birliği Yönetimi hazır bulundu.

            Kermesin açılışına Silivri kaymakamı Salih Keser, İlçe Milli eğitim Müdürü İkrtam Kayapınar, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve beraberindeki AK Parti heyeti katıldı.

            Kermesin açılışı gerçekleştirdikten sonra kermes katılımcıları kermes standlarından alışveriş yaptılar. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın yaptığı alışveriş kermeste standları bulunan Okul Aile Birliği Üyelerini oldukça memnun etti.

Kermes ziyaret programının sonun da Turgut reis İlköğretim okuluna yaptığı katkılardan dolayı AK Parti Silivriİlçe Başkanı Metin Karakaş’a teşekkür plaketi Okul Aile Birliği adına İlçe Kaymakamı Salih Keser tarafından takdim edildi.

Silivri  Kaymakamı Salih Keser teşekkür plaketini Karakaş’a verirken yaptığı konuşma da  ‘’Metin Bey’in okullara yaptığı yardımları takip ediyorum. Kendisine bu sınırsız destekten dolayı kutluyor ve tebrik ediyorum.’’ dedi. 

Daha sonra söz alan Karakaş ‘’ Bu okulun Mimari projesini ben çizdim. Bu sebeple Turgut Reis İlk Okulunun gönlümde ayrı bir yeri vardır. Eğitim kalite standart çitasının yükseltilmesi için desteklerinin sonuna kadar devam edecektir.’’ dedi.

           

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol