Silivri Facebook
banner88

KAYNARCA HEM TEŞKİLATA HEM DE HALKA TEŞEKKÜR ETTİ...

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, önceki akşam teşkilata, dün de Silivri halkına teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, önceki akşam teşkilata, dün de Silivri halkına teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, önceki akşam AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu’nun toplantısına katılarak teşkilata teşekkür eden Tülay Kaynarca, dün de sabahtan itibaren Ali Çetinkaya Caddesi, Uğur Mumcu Meydanı’nda esnaf ziyaretlerinde bulunarak teşekkür etti. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte esnafı ziyaret eden Kaynarca, “Siz, partimizi Silivri’de 1. parti yaparak bizlere çok güzel ve anlamlı bir destek verdiniz. Biz de Ankara’da yapacağımız çalışmalarla bu güveninizi boşa çıkarmayacağız. Ankara’da Silivri’den bir kardeşiniz olarak görev yapacağım” dedi.
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ve teşkilat mensupları, Silivri Okul ve Kurs Talebelerine Yardım Derneği’nin kermesine de katılarak alışveriş yaptı, destek verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol