Silivri Facebook
banner88

KAYNARCA MEVLANA YOLCULARINDAN DUA İSTEDİ...

DANAMANDIRALI KADINLARI KAYNARCA UĞURLADI

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Konya Mevlana gezisi için verdiği sözleri bir-bir yerine getiriyor. Geçtiğimiz günlerden, Fenerköy’de yaklaşık 250 bayanı Konya Mevlana gezisine gönderen Karakaş, dün akşam da AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin ve bazı AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Danamandıra ve Küçük Sinekli Mahallesinden 160 bayanı Konya Mevlana gezisine uğurlamak üzere Danamandıra’ya gitti.

 

EMRULLAH ÇAKIR MAHALLE SAKİNLERİ ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve beraberinde ki AK Partili heyeti, AK Parti Danamandıra Mahalle Başkanı Fikret Bayraktar, Mahalle Muhtarı Emrullah Çakır ve çok sayıda mahalleli karşıladı. Konya Mevlana gezisine 5 otobüsle gidecek olan gurup için hazırlanan uğurlama töreninde konuşan Danamandıra Mahalle Muhtarı Emrullah Çakır; “ Bugüne kadar mahallemiz adına talep ettiğimiz hiçbir hizmeti geri çevirmeyen,  bu günde mahallemizdeki kadınları Mevlana gezisine göndermek üzere aramızda bulunan AK Parti İlçe Başkanımız Metin Karakaş’a, Milletvekilimiz Tülay hanıma ve bu hizmetlerde emeği geçen bütün herkese mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Mahallemiz adına ne istediysek oldu. Stadımızın yapımı devam ediyor. Camimiz onarılıyor, meydan çeşmemize ödenek çıktı. Gölet yolumuz ve diğer yollarımız asfaltlandı. Devletimizin bir eli sürekli Danamandıra’da. Bütün bu hizmetlerin yapılmasında Metin beyin, İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin ve Osman Turan beyin çok emekleri var hepsine ayrı ayır teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

MANDALARI ERKEKLER SAĞACAK

 

AK Parti SilEmrullah Muhtarımıza Fenerköy’de verdiğimiz sözü bu gün yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Konya gezisi manevi olarak da çok önemli bir gezidir. Çünkü eskiden Türk hacılarımız yolculuklarında Konya ilk durak yerlerinden bir tanesidir. Hz. Mevlana’nın olduğu yerde dua etmek, dua almak mağnen çok güzel bir duygudur. Ben bu geziler için özellikle Sağlık Bakanımız Mehmet Müzezzinoğlu’na çok teşekkür ediyorum.  Çünkü onun talimatıdır bu geziler. Ayrıca bu gezilerde bizlere otobüs tahsis eden Esenyurt Belediyemize ve Bağcılar Belediyemize de çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlısı ile kazasız belasız gider gelirsiniz. Bu gün artık mandaları köyün erkekleri sağacak, evin işlerini de erkekler yapacak.” dedi.

 

KAYNARCA MEVLANA YOLCULARINDAN DUA İSTEDİ

 

Danamandıra’da düzenlenen uğurlama törenine katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ise konuşmasında, Mevlana yolcularına hayırlı yolculuklar temennilerinde bulunarak, “ Çıktığınız bu manevi yolculukta sizlerden Silivri’miz için, İstanbul için, ülkemiz için ve savaş zulmü altında ki bütün Müslümanlar için dua etmenizi istiyorum. Bu güzel organizasyonu tertipleyen, emeği geçenleri de tebrik ediyor, yolculuğunuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

DANAMANDIRA’DAKİ HİZMETLERİ GEZDİLER

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve beraberinde ki AK Partili heyet, Mevlana’na yolcularını uğurladıktan sonra, Danamandıra’da İBB tarafından yapımı devam eden futbol sahası inşaatını ve Danamandıra göletinde yapılan çalışmaları yerinde inceledikten sonra Danamandıra’dan ayrıldılar.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol