Silivri Facebook
banner88

KAYNARCA'DAN YOĞUN SİLİVRİ MESAİSİ...

AK PARTİ’DEN KISA KISA…

 

 

KAYNARCA’DAN YOĞUN SİLİVRİ MESAİSİ

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, TBMM mesaisi dışında kalan zamanını her zaman olduğu gibi bu hafta sonu da Silivri’de geçirdi.  AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Silivri’de bir dizi ziyaretlerde bulunan Kaynarca, Selimpaşa Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Ünitesi, Şahip Dinçel için taziye ziyareti, Selimpaşa İtfaiye Amirliği ve SİAD’ı ziyaret ettikten sonra, rahatsızlığı nedeni ile hayatını kaybeden Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın için düzenlenen cenaze törenine  katıldı.

 

BALCI FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİNİ TANITTI

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve beraberindeki AK Partili heyet ilk olarak  Selimpaşa Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başlayan Fizik Tedavi Ünitesini ziyaret etti. Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sadık Balcı, Milletvekili Kaynarca ve beraberindeki heyete yeni hizmete açılan fizik tedavi ünitesini gezdirerek, ünite hakkında bilgi verdi. Fizik tedavi ünitesi tanıtımı sonrası Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve beraberindeki heyetle birlikte polikliniklerde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hastaneden ayrıldı.

 

İTFAİYE AMİRLİĞİNE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden İBB Selimpaşa İtfaiye Amirliği personeli Mustafa Kalkan’ın mesai arkadaşlarını da ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu. Ziyarette Kaynarca’yı İBB Selimpaşa İtfaiye Amiri Abidin Vişne ve itfaiye erleri karşıladı. İtfaiyecilerle uzun süre sohbet eden AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, itfaiye amiri Abidin Vişne’den Silivri’de ki yangınlar, itfaiye erlerinin çalışma koşulları ve teknik donanımlarla ilgili bilgi aldı.

 

YILDIRIM EKŞİ’YE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

 

Silivri’nin sevilen işletmecilerinden Şahip Dinçel’in vefatı dolayısı ile Şahip Çay bahçesinde düzenlenen mevlit öncesi Dinçel’in damadı Yıldırım Ekşi’yi de ziyaret ederek, taziye ziyaretinde bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Ekşi ile bir süre sohbet ederek baş sağlığı dileklerinde bulundu. Yıldırım Ekşi ve çay bahçesi personeli Kaynarca ve Karakaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

SİAD’A TAZİYE VE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve bazı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Silivri İş Adamları Derneği (SİAD)’ni ziyaret ederek, Temmuz ayı içerisinde hayatını kaybeden SİAD Başkanı Kadir Baran için taziye ziyaretinde bulundular. AK Partili heyeti, SİAD’ın yeni başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro olarak karşıladı. Yeni yerine taşınan SİAD’a hayırlı olsun dileklerini ileten ve Hakkın rahmetine kavuşan Kadir Baran için başsağlığı mesajlarında bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, yeni SİAD Başkanı Hakan Kocabaş’a, Baran’ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü ifade ederek, “ Kadir ağabeyimizin ilçemize çok büyük hizmetleri oldu. Kendisi Silivri için çok önemli bir insandı. Hayata geçirdiği birçok proje ile Silivri’mize katma değer sağladı. Mekânı cennet olsun. Allah yakınlarına, sizlere ve sevenlerine sabırlar versin” dedi. SİAD Başkanı Hakan Kocabaş’ta Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve beraberinde ki heyete ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Kadir başkanımızın vefatı bizleri derinden yaraladı. Bizler onun çalışma azmi ve heyecanı ile çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyoruz. Sağlığında sizlerden övgü ile bahseder ve desteklerinizi hiç esirgemediğinizi ifade ederdi. Bundan sonraki süreçte de Kadir ağabeyimizin kaldığı yerden devam etmek adına desteklerinizin devam etmesini diliyor, bizlerinde bu konuda her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.” dedi.

 

ZAFER AŞKIN’A SON VEDA

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve bazı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybeden Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın’ı son yolculuğuna uğurlamadan önce, Şoförler ve Otomobilciler Odası önünde düzenlenen törene katıldılar. Burada yapılan duaların ardından Milletvekili Kaynarca ve ilçe başkanı Metin Karakaş,  Zafer Aşkın’ın yakınlarına taziye de bulunarak başsağlığı diledi. Daha sonra AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Cuma namazı sonrası Zafer Aşkın’a son görevlerini yaparak cenaze namazına katıldılar. Silivri Piri Mehmet Paşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Zafer Aşkın’ın cenazesi Çatalca Ovayenice Mezarlığına defin edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol