Silivri Facebook
banner88

KAYNARCA'YA BÜYÜK İLGİ...

KAYNARCA VE KARAKAŞ YENİ İSKİ BİNASINI ZİYARET ETTİ

 

 

        AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe yönetim kurulu üyeleri yeni yerine taşınarak hizmet vermeye başlayan İSKİ binasını ziyaret ederek Şube Müdürü Faruk Dikmen’den yeni hizmet binası hakkında  bilgi aldılar.

 

       Yeni İSKİ binasını gezdirerek AK Parti’li heyete bilgi veren şube müdürü Faruk Dikmen, kurumun eski binaya sığmadığını ve çok karmaşık bir sistemde hizmet verdiğini belirterek, “ daha önce hizmet verdiğimiz bina 750 m2’lik bir alanda çok sıkışık bir vaziyette idi. Vatandaşlarımıza banko arkasından hizmet veriliyor, birimler arasında da bir karmaşa oluşuyordu. Yeni binamızda 1600 m2’lik bir alanda 6 katlı olarak hizmet veriyoruz. Bütün birimlerimiz daha geniş bir ortama kavuştu. İSKİ’ye gelen vatandaşlarımızda o sıkışıklıktan kurtuldu. Banko sistemi ortadan kaldırılarak, masa başı hizmet vermeye başladık ve artık halka daha yakınız. Kurumumuz Silivri’de çok modern bir hizmete kavuştu.” dedi. 

 

KAYNARCA’YA BÜYÜK İLGİ

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, yeni İSKİ binası ziyareti esnasında orada bulunan vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Özellikle bayan vatandaşların Kaynarca’ya karşı samimi ve içten duygularla sohbet ederek memnuniyetlerini ifade etmeleri dikkat çekti. İSKİ’de bulunan vatandaşlara yeni İSKİ binası ile ilgili  görüşlerini soran Tülay Kaynarca, vatandaşlardan tam  not aldı.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol