Silivri Facebook
banner88

MAHMUT HANDEMİRCİ

BAYRAM MÜKAFAT GÜNÜDÜR 

Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı olarak, Ramazan Bayramınızı tebrik eder, Bayramın, aziz milletimizin ve bütün İslam Aleminin birlik ve beraberliğine, insanlık aleminin barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz.

Bayram insanları kaynaştırıp bir araya getiren en güzel vesilelerden biridir. Ramazan Bayramı’nın mü’minler arasında ayrı bir yeri vardır. Çünkü Ramazan Bayramı, her gün tutulan orucun iftar vaktindeki sevinci gibi, tutulan bir aylık orucun toplu bir iftar sevincini ifade eder.

Bayramlar, Rabbimizin bize ikramıdır. Dolayısıyla bugünler aynı zamanda tesbih ve tekbir günleri olmalıdır.

Ramazan Bayramı’nın, Gazze başta olmak üzere bütün İslam Beldeleri’ndeki kan ve gözyaşının durmasına vesile olması en büyük dileğimizdir. Emperyalist ve Siyonist şer güçlerin sinsi planları Allah’ın izniyle tutmayacak, zalimler ve katiller geri adım atmak zorunda kalacaklardır.

Yıllardan beri Milli Görüş, İslam Birliği’ni savunmuş, batıdan bize dost olmayacağını söylemiştir. Ancak, Merhum Erbakan Hocamızın Başbakanlığındaki 54. hükümet hariç, bütün hükümetler, İslam ülkelerini bir araya getirerek lider ülke olmak yerine, Türkiye’yi Avrupa Birliği kapılarında bekleterek, köle yapmayı tercih etmişlerdir. İslam ülkelerinin içler acısı durumu bu tutumun bir neticesidir.

İslam ülkelerinin birlik ve beraberliği ancak, Türkiye’nin lider ülke olarak İslam Birliği’ni tesisi ve şahsiyetli bir dış politikayla mümkün olacaktır. Merhum Erbakan Hocamız D8 ile bu birlikteliğin ilk adımını atmıştır. Saadet Partisi’nin iktidarıyla inşallah İslam Birliği kurulacak, zalimler diz çökecek, mazlumlar ayağa kalkacak ve adil bir dünya kurulacak.

MAHMUT HAMDEMİRCİ

SAADET PARTİSİ SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol