Silivri Facebook
banner88

Maşalacı yine gündem yaratacak

Maşalacı, bundan önceki yönetimin arazileri sulak alana çevirdiği yönünde bir iddia ortaya attı.

AK Parti eski İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ahmet Maşalacı, AK Parti yönetiminin seçim kaybetmesinde kendisine fatura kesilmesine tepki gösterdi. Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve eski Başkan Yardımcısı Metin Karakaş’a sert eleştirilerde bulunan Maşalacı şu açıklamalarda bulundu;
“Biz seçimi kaybedenlere hesap soracağız. Siyasette emekli olunmaz. İnandığımız inançlar doğrultusunda hareket edeceğiz. Ben dört sene boyunca bağırdım, çağırdım kimse beni dinlemedi. Şimdi seçimi kaybetmenin faturasını bana çıkarıyorlarmış. Kılavuzu karga olanın diye başlayan bir söz var. Hüseyin Turan’ın kargası da Metin Karakaş’tır. İnsanlar bizi hizmet yapalım diye seçti. İl Özel İdaresi olarak hastaneler, okullar, yollar, spor tesisleri yaptık. Keşke Hüseyin Turan’da bir şeyler yapsaydı. Millet hizmetten önce sevgi, şefkat, alçak gönüllülük istiyor. Bu kadar yatırımla seçimi kaybediyorsa kendini sorgulasın.

“Birçok arazi sulak alan olarak değiştirilmiş”

E–5- E–6 arası, Konutlar Mevkii taraflarında bulunan birçok arazinin bundan önceki yönetim tarafından seçim arifesinde rant sağlamak amacıyla sulak araziye dönüştürüldüğünü iddia eden AK Parti eski İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Maşalacı konuyla ilgili şunları söyledi; “Giderayak verdikleri bu imar planı halka zulümdür. Şimdi tekrar seçim olsa % 25 oy alamazlar. E–5- E–6 arası, Konutlar Mevkiini alt tarafında kalan bölgede birçok arazinin Hüseyin Turan zamanında sulak alan olarak değiştirildiği ortaya çıktı. Bunun nedeni de buradaki vatandaşın anasını ağlatmaktır. Bundan önceki yönetim tekrar seçileceğini düşünerek, seçim arifesinde böyle bir tezgâh hazırlamış. Daha sonra o sulak arazileri tekrar imara açarak kendilerine rant sağlayacaklardı. Peki, Abalia, Kiptaş 2 konutları da sulak arazi. Buralara o sulak araziyi ne karşılığında verdiniz? Vatandaş bunları bilmek istiyor.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol